Award LOGISTICS PROJECT OF THE YEAR 2016 voor Dockx

Dockx Group ontving eind februari de Award Logistics Project of the Year 2016 op de jaarlijkse uitreiking van de Transport & Logistics Awards van de vakbladen Truck & Business en Link2Logistics.
Dockx werd verkozen voor zijn nieuwe dienstenpakket Dockx Select, een logistiek concept voor de logistiek na verkoop van grote pakketten voor retailers en webshops. Het gaat om de levering en afhaling (afhaalpunten in Dockx Service Shops) van meubilair, sanitair, keukens en elektro. De jury was onder de indruk van de strategische ingreep om een nieuwe dienstverlening te bouwen op basis van de jarenlange Dockx competenties (Rental, Movers en Logistics).

Meer nieuws

05 feb 2016

Persinterview met Kanaal Z

Dockx, vooral bekend van de verhuur van camionettes en verhuizers, komt met een nieuwe service. Klanten kunnen grote aankopen in een magazijn van Dockx laten leveren en die daar oppikken. Al dan niet met eigen vervoer. Ikea en Ixina zijn al twee grote namen die met Dockx werken. Tegen 2020 moeten er 18 vestigingen zijn die alle diensten op één locatie aanbieden.