NIEUW IN DOCKX AUTOVERHUUR: sportwagens, kleine wagens, cabrio’s, monovolumes en berlines

U heeft er ongetwijfeld lang naar uitgekeken, maar vanaf nu kan u de BMW i8 elektrische auto huren bij Dockx Rental. Wie de i8 huurt, zoekt iets speciaals. Een vernieuwend design. Als eerste elektrische auto die de buitengewoon dynamische rijervaring van een sportwagen verenigt met de uiterst lage verbruiks-en CO2 waarden van een kleine auto. Dat maakt sportief rijden met de BMW i8 opwindender dan een traditionele sportwagen. Bewust ecologisch rijden!

Wilt u een praktische en kleine auto huren voor in de stad, dan stelt Dockx u graag de nieuwe reeks stadswagens voor. Als eerste is er de Smart Fortwo. Met deze compacte, zuinige en uiterst wendbare auto bent u onoverwinnelijk in de stad. U kan ook kiezen voor de nieuwe MINI 5-deurs. Dat is genieten van comfort in stijl. Een andere topper in het goedkoper autoverhuur segment is de Opel Astra. Of u kan zich laten verleiden door het geraffineerd silhouet en de elegante lijnen van de Peugeot 108. Het lijstje wordt vervolledigd met de Citroën C3 Picasso en de Opel Mokka. Deze nieuwe kleinere gezinsauto’s bieden ruimte en plaats voor iedereen!

Bij Dockx Rental kan u nu ook de Opel Cascada huren. Hiermee zijn wij alvast klaar voor een warme zomer, u ook? Deze cabrio huren, is zalig cruisen en genieten van rijden met open dak. Absolute topkwaliteit en ongekend rijplezier verzekerd!

U kan ook een berline huren of een monovolume huren bij Dockx. In de categorie van de grote gezinsauto’s verwelkomen wij de BMW 2 en de Opel Zafira. Dat is ruimte, veelzijdigheid en comfort voor het hele gezin. Laat u charmeren door de sublieme rijeigenschappen en het stijlvol design van deze gezinswagens.

Meer nieuws

05 feb 2016

Persinterview met Kanaal Z

Dockx, vooral bekend van de verhuur van camionettes en verhuizers, komt met een nieuwe service. Klanten kunnen grote aankopen in een magazijn van Dockx laten leveren en die daar oppikken. Al dan niet met eigen vervoer. Ikea en Ixina zijn al twee grote namen die met Dockx werken. Tegen 2020 moeten er 18 vestigingen zijn die alle diensten op één locatie aanbieden.