Gemakkelijk op weg met de Dockx app

Reserveer via de gratis Dockx app en haal je bestel- of verhuiswagen 24/7 en volledig contactloos op bij het door jou gekozen afhaalpunt. Het verhuurproces verloopt hierbij volledig digitaal, je vertrekt aan de hand van jouw digitale sleutel in de app. Hoe handig is dat? Je autoverhuur was nog nooit zo veilig, transparant en snel. Nog een vraag? Je kan ons altijd contacteren, wij helpen je graag verder. 

Hoe werkt de app?

  • Download de gratis app via de App Store of Google Play Store
  • Registreer snel en eenvoudig. Geef je persoonlijke gegevens, rijbewijs en identiteitskaart in. 
  • Reserveer je voertuig veilig online via je smartphone. Kies de gewenste locatie, datum en voertuig. Het gereserveerde voertuig wordt grondig schoongemaakt voor jou.
  • Hou overzicht. Kom niet voor verrassingen te staan dankzij onze transparante tarieven
  • Huur zonder zorgen. Voer de schaderegistratie nauwkeurig uit en start je huur zonder zorgen.  
  • Open het voertuig via jouw digitale sleutel. Via de applicatie kan je het voertuig eenvoudig openen en sluiten.
  • Start het voertuig met de start/stop knop of met de sleutel die je kan vinden in het handschoenkastje van het voertuig. 
  • Tank het voertuig op het einde van je huring en laat het proper achter om extra kosten te vermijden.
  • Reken af. Geef je rekeningnummer door zodat we eventuele openstaande bedragen van je waarborg kunnen terug storten of betaal het openstaande bedrag rechtstreeks via de app
  • Ontvang je factuur meteen na je reservatie. 
Veelgestelde vragen

Huren via de app: zo doe je het!

Bekijk hier de instructievideo en ontdek hoe gemakkelijk je een voertuig kan huren via de app. We leggen je alles stap per stap uit. 

Download app

Download de Dockx App gratis in de Google Play Store of in de App Store. Dankzij de eenvoudige en snelle registratie, is je eerste huring snel gemaakt!

Locaties

De Dockx App werkt met vaste standplaatsen. Je kan het door jou gekozen voertuig op de parking van één van onze 15 Dockx Service Shops of bij een van onze gloednieuwe Pick-up Points afhalen en ook weer terugbrengen. 

Bekijk alle locaties

Wat is een Pick-up Point?

Een Pick-up Point is een parking van een retailer of een onbemande locatie waar je 24/7 en volledig contactloos een bestel- of verhuiswagen kan huren aan de hand van de Dockx app. Op deze locaties verloopt het verhuurproces volledig digitaal en zonder tussenkomst van een Dockx medewerker. Zo ben je nog sneller op weg met jouw voertuig.

Meer info

Wat is een Dockx Service Shop?

Een Dockx Service Shop is een bemande locatie waar je tijdens de openingsuren het complete aanbod voertuigen kan huren. Onze Dockx medewerkers helpen je hier met het volledige verhuurproces. Bij deze locaties kan je ook terecht voor de aankoop van je verhuismateriaal of het afhalen van een pakket.

Daarnaast kan je bij onze Dockx Service Shop ook 24/7 een bestel- of verhuiswagen afhalen met jouw digitale sleutel via de app

Meer info

Voertuigen

Via de app kan je momenteel enkel de bestel- en verhuiswagens huren die geconnecteerd zijn met onze app. Je kan voorlopig kiezen tussen onze Mini Van (5,70 m³), Mega Van (10,50 m³), Maxi Box (19,00 m³) en Easy Box (19,10 m³). Het aanbod via de applicatie wordt in de nabije toekomst verder uitgebreid. 

Vind je niet wat je zoekt via de app? Dan kan je uiteraard nog altijd terecht bij één van onze Dockx Service Shops of op onze website voor je traditionele autoverhuur.

Bekijk de voertuigen

Ons aanbod

Wil je een auto huren, ben je op zoek naar een grotere bestelwagen of vrachtwagen of wil je erop uit met de motor? Dockx autoverhuur heeft voor elke gelegenheid het juiste voertuig. Kies je voertuig en reserveer het snel, gemakkelijk en zonder zorgen online. Nog een vraag? Je kan ons altijd contacteren, wij helpen je graag verder. 

Lees meer

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over de Dockx App? Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen. Je antwoord niet gevonden? Neem contact met ons op via het nummer +32 3 830 88 88 of stuur een mailtje naar app@dockx-rental.be. 

Veelgestelde vragen

Inpak- en verhuismateriaal

Bestel ook meteen je inpakmateriaal en verhuismateriaal eenvoudig online via onze webshop www.dockx-boxes.be. Bestellingen geplaatst voor 13u worden de volgende werkdag geleverd. Zo heb je ook al het nodige materiaal voordat je jouw voertuig huurt. Gemakkelijk én snel! 

Onze webshop