Corona update april 2021

Gezien de uitzonderlijke situatie waarmee we allemaal worden geconfronteerd als gevolg van Covid-19, geven we je graag een update over wat dit betekent voor je autoverhuur bij Dockx Rental. 

Openingsuren en -dagen

De Dockx Service Shops blijven geopend volgens de normale openingsuren. De shops zijn open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 07u30 – 18u30, al dan niet met of zonder sluiting over de middag.

Alle openingsuren

Veiligheidsmaatregelen 

Voor je eigen gezondheid en die van onze medewerkers vragen we je onderstaande maatregelen goed op te volgen: 

  • Max. 3 klanten in de Dockx Service Shop. Wacht buiten je beurt af.
  • Vermijd nauw contact met onze medewerkers. Hou 1,50 meter afstand. 
  • Betaal indien mogelijk met Bancontact of kredietkaart.
  • Was je handen regelmatig. 
  • Draag een mondmasker

We handelen steeds in overeenstemming met het advies van de gezondheidsautoriteiten en volgen de situatie nauwgezet op. 

Wij houden ons wagenpark schoon

Bezorgd over blootstelling aan Covid-19? Maak je geen zorgen. Dockx Rental neemt de nodige maatregelen om je gezondheid te waarborgen. Het door jou gereserveerde voertuig wordt voor vertrek grondig schoongemaakt volgens de hoogste hygiënenormen. Een certificaat van deze reiniging is terug te vinden in je voertuig. In de Dockx Service Shops is zeep en handreiniging aanwezig voor alle klanten en personeel, er is plexiglas voorzien op onze balie, al onze medewerkers dragen veilige mondmaskers en er zijn vloerstickers voorzien die een veilige afstand aanduiden. 

De veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers is onze grootste prioriteit. Zorg goed voor jezelf en je naasten. 

We helpen je graag verder in onze Dockx Service Shops en voorzien je via dit kanaal geregeld van een update afhankelijk van de situatie.

Tot binnenkort!

#besafe