Corona update

Gezien de uitzonderlijke situatie waarmee we allemaal worden geconfronteerd als gevolg van Covid-19, geven we je graag een update over wat dit betekent voor je autoverhuur bij Dockx Rental. 

De Dockx Service Shops blijven geopend volgens de normale openingsuren. De shops zijn open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 07u30 – 18u30, al dan niet met of zonder sluiting over de middag. Alle openingsuren

We handelen steeds in overeenstemming met het advies van de gezondheidsautoriteiten en volgen de situatie nauwgezet op. 

Voor je eigen gezondheid en die van onze medewerkers vragen we je onderstaande maatregelen goed op te volgen: 

  • Max. 3 klanten in de Dockx Service Shop. Wacht buiten jouw beurt af.
  • Vermijd nauw contact met onze medewerkers. Hou 1,50 meter afstand. 
  • Betaal indien mogelijk met Bancontact of kredietkaart.
  • Was je handen regelmatig. 

Wil je jouw huring toch annuleren? Geef dit dan tijdig door aan jouw Dockx Service Shop. 

Wij houden ons wagenpark schoon

Bezorgd over blootstelling aan Covid-19? Dockx Rental neemt de nodige maatregelen om jouw gezondheid te waarborgen. Al onze voertuigen worden, zoals altijd, na elke huring grondig schoongemaakt volgens de hoogste hygiënenormen. In de Dockx Service Shops is zeep en handreiniging aanwezig voor alle klanten en personeel. 

De veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers is onze grootste prioriteit. Zorg goed voor jezelf en je naasten. 

We helpen je graag verder in onze Dockx Service Shops en voorzien je via dit kanaal geregeld van een update afhankelijk van de situatie.

Tot binnenkort!

#besafe