Nieuws

04 jul 2018

NIEUW: webshop verhuisdozen en verhuismateriaal

Uw verhuisdozen en verhuismateriaal online kopen? Dat kan vanaf nu bij Dockx. Ontdek het uitgebreide gamma op onze nieuwe webshop: www.dockx-boxes.be. Thuislevering of ophalen in een Dockx Afhaalpunt? Kies zelf hoe u de bestelling wilt ontvangen. Bestellen voor 13u, is de volgende werkdag beschikbaar.

02 mei 2017

Dockx Group en Rhenus Office Systems sluiten joint venture

Op 1 april 2017 hebben Dockx Group en Rhenus Office Systems een joint venture afgesloten voor de verdere commercialisering van archiefopslag op de Belgische markt. Deze activiteit zit in de nieuwe vennootschap Dockx Rhenus Archisafe nv. Onder het merk Dockx Rhenus zal de huidige dienstverlening van fysieke archiefopslag verder geprofessionaliseerd worden en zal er in de toekomst ook een gebruiksvriendelijk online platform ontwikkeld worden.

05 feb 2016

Persinterview met Kanaal Z

Dockx, vooral bekend van de verhuur van camionettes en verhuizers, komt met een nieuwe service. Klanten kunnen grote aankopen in een magazijn van Dockx laten leveren en die daar oppikken. Al dan niet met eigen vervoer. Ikea en Ixina zijn al twee grote namen die met Dockx werken. Tegen 2020 moeten er 18 vestigingen zijn die alle diensten op één locatie aanbieden.

09 okt 2015

Luik NIEUW adres Service Shop

Dockx Service Shop Luik verhuisde naar een ruimere locatie. De klantenparking is flink groter geworden, dat is extra makkelijk voor u. De Dockx medewerkers kijken er naar uit u in de nieuwe shop te mogen ontvangen.
Nieuw adres: Rue Natalis 50, 4000 Luik - T : 04 253 28 00 - E : liege@dockx-rental.be

26 aug 2015

Dockx Shop Aalst bereikbaar tijdens werken Kareelstraat

Route: neem op het rondpunt “Haring” de N405 (= Ninovesteenweg), neem vervolgens de tweede straat rechts (= Lokerenveldstraat), rij de Lokerenveldstraat ten einde en u komt aan op de parking van de Dockx Service Shop.

Als u vragen hebt, bel dan even met Shop Aalst: +32 53 21 66 66.

23 jun 2015

SERVICE SHOP VORST BEREIKBAAR TIJDENS WERKZAAMHEDEN

Van 22 juni tot 11 september 2015 zijn er werken op de Ring ter hoogte van afrit 17. Gedurende de werkzaamheden blijft afrit 17 van de Ring (Anderlecht Industrie) open. De Dockx Service Shop Vorst blijft dus ook tijdens de werken goed bereikbaar.