Dockx Rental meest gebruiksvriendelijke website 2013

Dockx Rental is als winnaar uit de bus gekomen bij de vijfde editie van de Belgische Usability Awards, een bekroning voor de meest gebruiksvriendelijke websites. Het hoofddoel van de Usability Awards is om websites zo gemakkelijk en intuïtief mogelijk te maken. Dit jaar dongen 108 inzendingen mee naar de prijzen van de Belgische Usability Awards.

De Juryprijs voor meest gebruiksvriendelijke commerciële website ging naar Dockx Rental (webbureau Statik), die voor non-profit website ging naar Sibelga. De jury bestond uit zes webprofessionals uit België en Nederland.
In de categorie Publieksprijs haalde Dockx Rental de derde plaats. Voor de publieksprijs kon het grote publiek stemmen op een door de jury samengestelde shortlist van 10 sites.

Meer nieuws

04 jul 2018

NIEUW: webshop verhuisdozen en verhuismateriaal

Uw verhuisdozen en verhuismateriaal online kopen? Dat kan vanaf nu bij Dockx. Ontdek het uitgebreide gamma op onze nieuwe webshop: www.dockx-boxes.be. Thuislevering of ophalen in een Dockx Afhaalpunt? Kies zelf hoe u de bestelling wilt ontvangen. Bestellen voor 13u, is de volgende werkdag beschikbaar.

02 mei 2017

Dockx Group en Rhenus Office Systems sluiten joint venture

Op 1 april 2017 hebben Dockx Group en Rhenus Office Systems een joint venture afgesloten voor de verdere commercialisering van archiefopslag op de Belgische markt. Deze activiteit zit in de nieuwe vennootschap Dockx Rhenus Archisafe nv. Onder het merk Dockx Rhenus zal de huidige dienstverlening van fysieke archiefopslag verder geprofessionaliseerd worden en zal er in de toekomst ook een gebruiksvriendelijk online platform ontwikkeld worden.