KMO carrièreprijs 2014 voor Jozef Dockx

Vrijdag 28 maart 2014 ontving Jozef Dockx, Chairman van Dockx Group, de KMO Carrièreprijs tijdens de Nacht van de KMO. Deze Lifetime Achievement Award gaat jaarlijks naar de man of vrouw die zich gedurende zijn loopbaan bijzonder onderscheiden heeft. In het verleden viel deze eer te beurt aan Baron Paul Buysse (2011), Fernand Huts (2012) en Eddy Bruyninckx (2013). Een bijzondere onderscheiding voor een bijzonder man.

Jozef Dockx richtte in mei 1979 de nv Dockx-Colli Express op. Op de Boomsesteenweg in Wilrijk startte hij met de verhuur van vracht- en bestelwagens.
Het familiebedrijf groeide verder tot een gediversifieerde groep met uitgebreide dienstverlening in voertuigenverhuur, verhuizingen en logistiek (expeditie, douane, opslag, transport, distributie).
Anno 2014 is Dockx Group gesitueerd op de Terbekehofdreef in Wilrijk met een nieuwe logistieke site en magazijn.

Op de foto, van links naar rechts: Jozef Dockx, Natalie Opitz, Vlaams Minister van Financiën Philippe Muyters.

Kerncijfers Dockx Group:

  • 200 medewerkers
  • 1.200 voertuigen
  • 40.000 m2 opslag
  • € 50 mio omzet
  • 16 locaties in België

Meer nieuws

04 jul 2018

NIEUW: webshop verhuisdozen en verhuismateriaal

Uw verhuisdozen en verhuismateriaal online kopen? Dat kan vanaf nu bij Dockx. Ontdek het uitgebreide gamma op onze nieuwe webshop: www.dockx-boxes.be. Thuislevering of ophalen in een Dockx Afhaalpunt? Kies zelf hoe u de bestelling wilt ontvangen. Bestellen voor 13u, is de volgende werkdag beschikbaar.

02 mei 2017

Dockx Group en Rhenus Office Systems sluiten joint venture

Op 1 april 2017 hebben Dockx Group en Rhenus Office Systems een joint venture afgesloten voor de verdere commercialisering van archiefopslag op de Belgische markt. Deze activiteit zit in de nieuwe vennootschap Dockx Rhenus Archisafe nv. Onder het merk Dockx Rhenus zal de huidige dienstverlening van fysieke archiefopslag verder geprofessionaliseerd worden en zal er in de toekomst ook een gebruiksvriendelijk online platform ontwikkeld worden.