Nieuwe Dockx Service Shop in Machelen

De Dockx shop van Vilvoorde verhuisde naar het grondgebied van Machelen. De nieuwe shop huist nu op het adres: Budasteenweg 2B, Machelen. Naast het uitgebreide assortiment personenwagens, bestelwagens, verhuiswagens, vrachtwagens en aanhangwagens, verkoopt de shop alle types verhuisdozen en kunnen er ook verschillende soorten verhuismaterialen gehuurd worden. De shop medewerkers geven advies over de aanpak van uw verhuis. Tevens is de shop een Ikea ophaalpunt. Gratis WiFi is beschikbaar.

Meer nieuws

04 jul 2018

NIEUW: webshop verhuisdozen en verhuismateriaal

Uw verhuisdozen en verhuismateriaal online kopen? Dat kan vanaf nu bij Dockx. Ontdek het uitgebreide gamma op onze nieuwe webshop: www.dockx-boxes.be. Thuislevering of ophalen in een Dockx Afhaalpunt? Kies zelf hoe u de bestelling wilt ontvangen. Bestellen voor 13u, is de volgende werkdag beschikbaar.

02 mei 2017

Dockx Group en Rhenus Office Systems sluiten joint venture

Op 1 april 2017 hebben Dockx Group en Rhenus Office Systems een joint venture afgesloten voor de verdere commercialisering van archiefopslag op de Belgische markt. Deze activiteit zit in de nieuwe vennootschap Dockx Rhenus Archisafe nv. Onder het merk Dockx Rhenus zal de huidige dienstverlening van fysieke archiefopslag verder geprofessionaliseerd worden en zal er in de toekomst ook een gebruiksvriendelijk online platform ontwikkeld worden.