NIEUW! DOCKX RENTAL AUTOVERHUUR NU OOK IN LUIK

Het gespecialiseerde Dockx Rental Point is nu open in Luik op het adres Rue du Jardin Botanique, 14, 4000 Liège. En biedt een breed assortiment huurvoertuigen aan. Van compacte personenwagens, minibussen en motoren, handige bestel- en verhuiswagens tot aanhangwagens en vrachtwagens. In het Dockx Rental Point zijn ook praktische verhuisdozen te koop. Dockx Rental Luik is open van maandag tot en met zaterdag doorlopend van 8u tot 18 en is gesloten op zondag.
Contacteer Benoît Depuis op 04 253 28 00 of liege@dockx-rental.be.

Meer nieuws

02 mei 2017

Dockx Group en Rhenus Office Systems sluiten joint venture

Op 1 april 2017 hebben Dockx Group en Rhenus Office Systems een joint venture afgesloten voor de verdere commercialisering van archiefopslag op de Belgische markt. Deze activiteit zit in de nieuwe vennootschap Dockx Rhenus Archisafe nv. Onder het merk Dockx Rhenus zal de huidige dienstverlening van fysieke archiefopslag verder geprofessionaliseerd worden en zal er in de toekomst ook een gebruiksvriendelijk online platform ontwikkeld worden.

05 feb 2016

Persinterview met Kanaal Z

Dockx, vooral bekend van de verhuur van camionettes en verhuizers, komt met een nieuwe service. Klanten kunnen grote aankopen in een magazijn van Dockx laten leveren en die daar oppikken. Al dan niet met eigen vervoer. Ikea en Ixina zijn al twee grote namen die met Dockx werken. Tegen 2020 moeten er 18 vestigingen zijn die alle diensten op één locatie aanbieden.