NIEUW! DOCKX RENTAL AUTOVERHUUR NU OOK IN LUIK

Het gespecialiseerde Dockx Rental Point is nu open in Luik op het adres Rue du Jardin Botanique, 14, 4000 Liège. En biedt een breed assortiment huurvoertuigen aan. Van compacte personenwagens, minibussen en motoren, handige bestel- en verhuiswagens tot aanhangwagens en vrachtwagens. In het Dockx Rental Point zijn ook praktische verhuisdozen te koop. Dockx Rental Luik is open van maandag tot en met zaterdag doorlopend van 8u tot 18 en is gesloten op zondag.
Contacteer Benoît Depuis op 04 253 28 00 of liege@dockx-rental.be.

Meer nieuws

04 jul 2018

NIEUW: webshop verhuisdozen en verhuismateriaal

Uw verhuisdozen en verhuismateriaal online kopen? Dat kan vanaf nu bij Dockx. Ontdek het uitgebreide gamma op onze nieuwe webshop: www.dockx-boxes.be. Thuislevering of ophalen in een Dockx Afhaalpunt? Kies zelf hoe u de bestelling wilt ontvangen. Bestellen voor 13u, is de volgende werkdag beschikbaar.

02 mei 2017

Dockx Group en Rhenus Office Systems sluiten joint venture

Op 1 april 2017 hebben Dockx Group en Rhenus Office Systems een joint venture afgesloten voor de verdere commercialisering van archiefopslag op de Belgische markt. Deze activiteit zit in de nieuwe vennootschap Dockx Rhenus Archisafe nv. Onder het merk Dockx Rhenus zal de huidige dienstverlening van fysieke archiefopslag verder geprofessionaliseerd worden en zal er in de toekomst ook een gebruiksvriendelijk online platform ontwikkeld worden.