Nieuwe Dockx Service Shop in Hasselt

Dockx is nu ook aanwezig in Limburg! Op 14 november 2016 opende de gloednieuwe Dockx Service Shop in Hasselt. Hier kan u terecht voor een ruim assortiment huurvoertuigen. Van compacte wagens, motoren, exclusieve wagens, sportwagens en oldtimers tot handige bestel- en verhuiswagens, vrachtwagens en aanhangwagens. Verhuizers helpen we in de shop graag verder met ons breed assortiment verhuisdozen en inpakmaterialen. De Dockx Service Shop doet ook dienst als afhaalpunt voor uw grote en kleine pakketten.
De shop is open van maandag tot en met zaterdag van 7u30 – 12u00 en van 13u00 – 18u30.

Adres: Kuringersteenweg 435 – 3511 Hasselt
Tel: 011 26 09 80
Email: hasselt@dockx.be

Meer nieuws

04 jul 2018

NIEUW: webshop verhuisdozen en verhuismateriaal

Uw verhuisdozen en verhuismateriaal online kopen? Dat kan vanaf nu bij Dockx. Ontdek het uitgebreide gamma op onze nieuwe webshop: www.dockx-boxes.be. Thuislevering of ophalen in een Dockx Afhaalpunt? Kies zelf hoe u de bestelling wilt ontvangen. Bestellen voor 13u, is de volgende werkdag beschikbaar.

02 mei 2017

Dockx Group en Rhenus Office Systems sluiten joint venture

Op 1 april 2017 hebben Dockx Group en Rhenus Office Systems een joint venture afgesloten voor de verdere commercialisering van archiefopslag op de Belgische markt. Deze activiteit zit in de nieuwe vennootschap Dockx Rhenus Archisafe nv. Onder het merk Dockx Rhenus zal de huidige dienstverlening van fysieke archiefopslag verder geprofessionaliseerd worden en zal er in de toekomst ook een gebruiksvriendelijk online platform ontwikkeld worden.