Over Dockx Rental

Mobiliteit nodig? Dockx Rental helpt u meteen. Particulier, overheid, organisatie of bedrijf, nationaal of internationaal… Wij regelen uw mobiliteit in een vingerknip. Met een minimum aan rompslomp en tijdverlies. En een maximum aan tevredenheid.

Auto’s en motoren

Dringend nood aan een personenwagen? Dockx Rental heeft voor elke rit de juiste oplossing. Van een wendbare stadswagen, ruime gezinswagen en luxueuze berline tot een krachtige SUV. Verplaatst u zich liever op twee wielen? Ons motorenaanbod is indrukwekkend. Kijk, vergelijk, huur en geniet.

Bestelwagens, verhuiswagens, aanhangwagens en vrachtwagens

Extra ruimte nodig voor het vervoer van personen of goederen? Dockx Rental zet zijn beste beentje voor. Met bestelwagens, verhuiswagens en vrachtwagens voor elke vracht of verhuis. U kan bij ons zelfs aanhangwagens en transporters voor auto’s en motoren huren. Kortom: u vindt uw gading voor elke lading.

Exclusieve wagens

U wil meer dan alleen een auto? U wil genieten van elke kilometer? Dockx Rental heeft een uitgebreid gamma exclusieve wagens: heerlijke cabrio’s, pittige sportauto’s en stijlvolle luxewagens.

Bijstand bij auto-evenementen

U of uw evenementenbureau plant een kastelentocht, circuitdoop of autozoektocht? Dockx Rental helpt u met plezier. Niet alleen met de verhuur van voertuigen. Onze auto-expertise geeft u de zekerheid dat alles tot in de puntjes verloopt. Wij regelen ook reservewagens en zorgen voor bijstand op het evenement - de klok rond.

Chauffeur services & shuttledienst

Dat speciale moment nóg exclusiever maken? Dockx Rental verhuurt minibussen en luxewagens mét chauffeur. Kwestie van die vip, uw zakenrelatie of vrienden helemaal in de watten te leggen. En wat dacht u van een ceremoniewagen voor uw huwelijk, jubileum, gala, vrijgezellenavond of evenement? Kwestie van ook zelf in alle comfort en luxe te reizen.

Dockx Service Shops, meteen goed geholpen

Een mobiliteitsprobleem? Dockx Rental heeft steeds de juiste oplossing in huis. Loop gewoon even binnen in een Dockx Service Shop in uw buurt. Uw probleem is opgelost als u weer buiten stapt. U kan er ook ladderliften huren en verhuisdozen en ook inpakmaterialen kopen.

Dockx Rental kwaliteitsgarantie

U tevreden, wij tevreden. Regelmatig voeren we tevredenheidstudies uit bij klanten. Dit helpt ons om de service in autoverhuur hoog te houden.
Onze troeven:

  • uitgebreid assortiment huurvoertuigen
  • jaarlijkse vernieuwing van de vloot
  • propere voertuigen die goed onderhouden en technisch in orde zijn
  • medewerkers die experts zijn in hun vakgebied.
  • helpdesk en depannagedienst die de klok rond bereikbaar zijn
  • transparante prijzen
  • interessante aanbiedingen

Geschiedenis

Jozef Dockx richtte in mei 1979 de nv Dockx-Colli-Express op. In een voormalige fietsenwinkel op de Boomsesteenweg in Wilrijk startte hij met de verhuur van vracht- en bestelwagens. Al snel breidde de dienstverlening uit. Carrosserie, transport, verhuis, meubelbewaring, de verhuur van personenwagens, luxewagens en motoren… Het aanbod groeide samen met het bedrijf.

Dockx Group biedt vandaag totaaloplossingen aan in verhuur van voertuigen, verhuis, transport, logistiek en expeditie.

Meer info over Dockx Group.

Hoofdzetel

Dockx Rental
Terbekehofdreef 10
2610 Wilrijk
Tel. +32 3 740 39 39

Prijsofferte? Info? Advies nodig?

Neem contact op met ons.