Over Dockx Rental autoverhuur

Mobiliteit nodig? Dockx Rental helpt je meteen. Particulier, overheid, organisatie of bedrijf, … Wij regelen je mobiliteit in een vingerknip. Met een minimum aan rompslomp en tijdverlies. En een maximum aan tevredenheid.

Auto en motoren verhuur 

Dringend nood aan een personenwagen? Dockx Rental heeft voor elke rit de juiste oplossing. Van een wendbare stadswagen, ruime gezinswagen en luxueuze berline tot een krachtige SUV. Verplaats je je liever op twee wielen? Ons motoren aanbod is indrukwekkend. Kijk, vergelijk, huur en geniet.

Bestelwagen, verhuiswagen, aanhangwagen en vrachtwagen verhuur

Extra ruimte nodig voor het vervoer van personen of goederen? Dockx Rental zet zijn beste beentje voor. Met bestelwagens, verhuiswagens en vrachtwagens voor elke vracht of verhuis. Je kan bij ons zelfs aanhangwagens en transporters voor auto’s en motoren huren. Kortom: je vind je gading voor elke lading.

Exclusieve wagen verhuur

Je wilt meer dan alleen een auto? Je wilt genieten van elke kilometer? Dockx Rental heeft een uitgebreid gamma exclusieve wagens: heerlijke cabrio’s, pittige sportauto’s, unieke oldtimers en stijlvolle luxewagens.

Auto evenementen

Op zoek naar een originele teambuilding of een unieke activiteit voor je bedrijfsevenement? Dockx Rental helpt je met plezier. Niet alleen met de verhuur van voertuigen. Onze expertise geeft je de zekerheid dat alles tot in de puntjes verloopt. Wij regelen ook reservewagens en zorgen voor bijstand op het evenement – de klok rond. 

Chauffeur services & shuttledienst

Dat speciale moment nóg exclusiever maken? Dockx Rental verhuurt minibussen en luxewagens mét chauffeur. Kwestie van die vip, je zakenrelatie of vrienden helemaal in de watten te leggen. En wat dacht je van een ceremoniewagen voor je huwelijk, jubileum, gala, vrijgezellenavond of evenement? Kwestie van ook zelf in alle comfort en luxe te reizen.

Dockx Service Shops, meteen goed geholpen

Een mobiliteitsprobleem? Dockx Rental heeft steeds de juiste oplossing in huis. Loop gewoon even binnen in een Dockx Service Shop in je buurt en je probleem is opgelost als je weer buiten stapt. Je kan er ook ladderliften huren en verhuisdozen en inpakmateriaal kopen.

Dockx Rental kwaliteitsgarantie

Jij tevreden, wij tevreden. Regelmatig voeren we tevredenheidstudies uit bij klanten. Dit helpt ons om de service in autoverhuur hoog te houden.

Onze troeven:

  • Uitgebreid assortiment huurvoertuigen 
  • Jaarlijkse vernieuwing van de vloot
  • Propere voertuigen die goed onderhouden en technisch in orde zijn 
  • Medewerkers die experts zijn in hun vakgebied
  • Helpdesk en depannagedienst die de klok rond bereikbaar zijn 
  • Transparante prijzen 
  • Interessante aanbiedingen 

Geschiedenis

Jozef Dockx richtte in mei 1979 de nv Dockx-Colli-Express op. In een voormalige fietsenwinkel op de Boomsesteenweg in Wilrijk startte hij met de verhuur van vracht- en bestelwagens. Al snel breidde de dienstverlening uit. Carrosserie, transport, verhuis, meubelbewaring, de verhuur van personenwagens, luxewagens en motoren… Het aanbod groeide samen met het bedrijf.

Dockx Group biedt vandaag totaaloplossingen aan in verhuur van voertuigen, verhuis, distributie en logistiek.