1.jpg

Corona-proof onderweg met de Dockx app

Reserveer via de gloednieuwe Dockx app en haal je bestelwagen volledig contactloos op. Met de app kan je zonder tussenkomst van een Dockx medeweker en zowel tijdens als buiten de openingsuren een bedrijfswagen reserveren en ophalen. Je moet dus niet meer binnen gaan in onze shop. Je autoverhuur was nog nooit zo veilig, transparant en snel. 

Hoe werkt de app?

  • Download de gratis app via de App Store of Google Play Store
  • Registreer snel en eenvoudig. Geef je persoonlijke gegevens, rijbewijs en identiteitskaart in. 
  • Reserveer je voertuig veilig online via je gsm. Kies de gewenste locatie, datum en voertuig. Het gereserveerde voertuig wordt grondig schoongemaakt voor jou.
  • Hou overzicht. Kom niet voor verrassingen te staan dankzij onze transparante tarieven
  • Huur zonder zorgen. Voer de schaderegistratie nauwkeurig uit en start je huur zonder zorgen.  
  • Tank het voertuig op het einde van je huring en laat het proper achter om extra kosten te vermijden.
  • Reken af. Geef je rekeningnummer door zodat we eventuele openstaande bedragen van je waarborg kunnen terug storten of betaal het openstaande bedrag rechtstreeks via de app
  • Ontvang je factuur meteen na je reservatie. 

Veelgestelde vragen

Huren via de app: zo werkt het!

Bekijk hier de instructievideo en ontdek hoe gemakkelijk je een voertuig kan huren via de app. We leggen je alles stap per stap uit. 

Download app

Download de Dockx App gratis in de Google Play Store of in de App Store. Dankzij de eenvoudige en snelle registratie, is je eerste huring snel gemaakt!

Locaties

De Dockx App werkt met vaste standplaatsen. Je kan het door jouw gekozen voertuig op de parking van één van onze 15 Dockx Service Shops of bij een van onze Pick-up Points ophalen. Het voertuig moet na de huurperiode terug op de plaats van afhaling worden afgezet, het is (nog) niet mogelijk om het op een andere locatie in te leveren. 

Bekijk alle locaties

Pick-up Points

Een Pick-up Point is een parking van een retailer of een onbemande locatie waar je 24/7 een bestelwagen kan huren aan de hand van de gratis Dockx app. Het verhuur proces (registreren, reserveren ophalen, terugbrengen en betalen van het voertuig) verloopt op deze locaties volledig digitaal en contactloos. 

Er is een compleet netwerk Pick-up Points in de maak. Op korte termijn worden onze bestelwagens ook aangeboden op de parking bij bepaalde retailers en groothandelaars. Met de app gaat reserveren zo snel dat je, na je aankopen te hebben gedaan bij één van de handelaars, tijdens het stappen van de kassa naar de parking je bestelwagen al hebt vastgelegd. Er hangt geen aankoopverplichting bij de retailer of groothandelaar aan vast, de bestelwagen kan ook steeds los hiervan gehuurd worden.

Zelfbouwmarkt

Zelfbouwmarkt is de eerste partner waarmee we in zee gaan. Bij de winkel in Ninove kan je ter plaatse een Mega Van (10 m³) huren om je aankoop gemakkelijk thuis te krijgen. Daarnaast zijn er 4 Pick-up Points, in Wommelgem, Bornem, Genk en Roeselare, waar je als je een online bestelling hebt geplaatst een Dockx bestelwagen kan gebruiken om je aankoop bij Zelfbouwmarkt op te halen. Het is ook mogelijk om je Mega Van te huren op deze parkings zonder een aankoop. 

Bekijk alle Pick-up Points

Welke voertuigen

Via de app kan je momenteel enkel een bestelwagen huren die geconnecteerd is aan onze app. De aangeboden bestelwagens hebben een laadvermogen van 1235 kg en een laadvolume van 10,50 m³. Het aanbod via de applicatie wordt in de nabije toekomst verder uitgebreid.

Vind je niet wat je zoekt via de app? Dan kan je uiteraard nog altijd terecht bij één van onze Dockx Service Shops of op onze website voor je traditionele autoverhuur

Bekijk voertuig

Ons aanbod

Wil je een auto huren, ben je op zoek naar een grotere bestelwagen of vrachtwagen of wil je erop uit met de motor? Dockx autoverhuur heeft voor elke gelegenheid het juiste voertuig. Kies je voertuig en reserveer het snel, gemakkelijk en zonder zorgen online. Nog een vraag? Je kan ons altijd contacteren, wij helpen je graag verder. 

Lees meer

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over de Dockx App? Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen. Je antwoord niet gevonden? Neem contact met ons op via het nummer +32 3 830 88 88 of stuur een mailtje naar app@dockx-rental.be. 

Veelgestelde vragen

Inpak- en verhuismateriaal

Bestel ook meteen je inpakmateriaal en verhuismateriaal eenvoudig online via onze webshop www.dockx-boxes.be. Bestellingen geplaatst voor 13u worden de volgende werkdag geleverd. Zo heb je ook al het nodige materiaal voordat je jouw voertuig huurt. Gemakkelijk én snel! 

Onze webshop