1.jpg

Ontdek onze app

Ontdek de gloednieuwe Dockx App. Met de app kan je zonder tussenkomst van een Dockx medeweker en zowel tijdens als buiten de openingsuren een bedrijfswagen reserveren en ophalen. Je autoverhuur was nog nooit zo snel, eenvoudig en transparant. 

Hoe werkt de app?

  • Download de gratis app via de App Store of Google Play Store
  • Registreer snel en eenvoudig. Geef je persoonlijke gegevens, rijbewijs en identiteitskaart in. 
  • Reserveer je voertuig. Kies de gewenste locatie, datum en voertuig. 
  • Hou overzicht. Kom niet voor verrassingen te staan dankzij onze transparante tarieven
  • Huur zonder zorgen. Voer de schaderegistratie nauwkeurig uit en start je huur zonder zorgen.  
  • Tank het voertuig op het einde van je huring en laat het proper achter om extra kosten te vermijden.
  • Reken af. Geef je rekeningnummer door zodat we eventuele openstaande bedragen van je waarborg kunnen terug storten of betaal het openstaande bedrag rechtstreeks in de app. 
  • Ontvang je factuur meteen na je reservatie. 

Veelgestelde vragen

Huren via de app: zo werkt het!

Bekijk hier de instructievideo en ontdek hoe gemakkelijk je een voertuig kan huren via de app. We leggen je alles stap per stap uit. 

Download app

Download de Dockx App gratis in de Google Play Store of in de App Store. Dankzij de eenvoudige en snelle registratie, is je eerste huring snel gemaakt!

Locaties

De Dockx App werkt met vaste standplaatsen. Je kan het door jouw gekozen voertuig op de parking van één van onze 19 Dockx Service Shops, bij een van onze partners of op een onbemande locatie ophalen. Het voertuig moet na de huurperiode terug op de plaats van afhaling worden afgezet, het is (nog) niet mogelijk om het op een andere locatie in te leveren. 

Bekijk alle locaties

Welke voertuigen

Via de app kan je momenteel enkel een bestelwagen huren. De aangeboden bestelwagens hebben een laadvermogen van 1235 kg en een laadvolume van 10,50 m³. 

Bekijk voertuig

Ons aanbod

Wil je een auto huren, ben je op zoek naar een grotere bestelwagen of vrachtwagen of wil je erop uit met de motor? Dockx autoverhuur heeft voor elke gelegenheid het juiste voertuig. Kies je voertuig en reserveer het snel, gemakkelijk en zonder zorgen online. Nog een vraag? Je kan ons altijd contacteren, wij helpen je graag verder. 

Lees meer

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over de Dockx App? Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen. Je antwoord niet gevonden? Neem contact met ons op via het nummer +32 3 830 88 88 of stuur een mailtje naar app@dockx-rental.be. 

Veelgestelde vragen

Inpak- en verhuismateriaal

Bestel ook meteen je inpakmateriaal en verhuismateriaal eenvoudig online via onze webshop www.dockx-boxes.be. Bestellingen geplaatst voor 13u worden de volgende werkdag geleverd. Zo heb je ook al het nodige materiaal voordat je jouw voertuig huurt. Gemakkelijk én snel! 

Onze webshop