Hoe werkt de app?

Heel eenvoudig! Met de app ben je in 3 stappen op weg met je voertuig. Registreer veilig en snel. Reserveer eenvoudig en transparant. En vertrek zonder zorgen met de digitale sleutel. 

Lees meer

Wat is een Pick-up Point?

Er is een compleet nieuw netwerk Pick-up Points in de maak. Maar wat is dit nu juist? En wat is het verschil met een Dockx Service Shop? We leggen het je hier allemaal uit. 

Lees meer

Hulp nodig?

Heb je een vraag of een probleem? Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen. Nog extra info nodig? Neem dan contact op met ons, we helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen

App voor zakelijke klanten

Met de app reserveer je nog sneller een bestelwagen voor jezelf en je medewerkers. Je hebt de mogelijkheid om met één account meerdere chauffeurs de baan op te sturen. 

Ontdek alle mogelijkheden

Ons aanbod

Via de Dockx app huur je eenvoudig jouw bestel- of verhuiswagen. Je kan kiezen tussen onze praktische Mini Van (5,70 m³), Mega Van (10m³) en Easy Box (19,10m³). 

Ontdek het aanbod

Onze partners

Onze bestel- en verhuiswagens zijn nu ook beschikbaar op de parking van retailers en dienstverleners. Zo krijg je jouw (grote) aankoop of transport vlot vervoerd.

Bekijk onze partners