Voertuig met chauffeur huren

Voertuig met chauffeur

Een voertuig met chauffeur huren voor je huwelijk, VIP-vervoer, shuttledienst of zakenvervoer? In een exclusieve luxewagen, oldtimer of minibus? Alles is mogelijk. Ontdek onze chauffeur services.

Lees meer
Dockx shuttle service in stijlvolle minibussen en luxe berlines

Shuttleservice

Met onze shuttleservice brengen we je gasten veilig en comfortabel op je evenement of huwelijksfeest. Laat je rijden in een van onze luxewagens. 

Lees meer
Ceremoniewagen huwelijk huren

Ceremoniewagens

Op zoek naar uniek ceremonievervoer voor je huwelijk, jubileum of gala? Ontdek het uitgebreid aanbod ceremoniewagens en maak je memorabele gebeurtenis nog specialer. 

Lees meer
Auto evenement met vloot cabrio's

Car events

Van één auto met of zonder chauffeur tot een vloot cabrio’s en oldtimers. Wij hebben alles in huis om je klanten, personeelsleden en relaties de dag of het weekend van hun leven te bezorgen. 

Lees meer
Huurauto Dockx voor lange termijn verhuur

Lange termijn verhuur

Een personenwagen huren of een bestelwagen huren voor een langere termijn? Ontdek de flexibele verhuurformules en voordelige lange termijn tarieven van Dockx. 

Lees meer
Totem Dockx Afhaalpunt

Dockx Afhaalpunten

In de Dockx Service Shops kan je naast de verhuur en verhuisactiviteiten ook terecht voor het afhalen of verzenden van je pakketten. Maak kennis met onze pakjesleveranciers. 

Lees meer
Zorgeloze verhuis met Dockx verhuislift en bediener

Geassisteerde verhuis

Verhuis zonder zorgen met verhuisbedrijf Dockx Movers. Onze ervaren verhuizers bieden een volledige verhuisservice op maat volgens jouw wensen.   

Lees meer