Bestel- en verhuiswagens

Groter voertuig nodig? Huur een handige bestelwagen of verhuiswagen voor elke vracht of verhuis. Maak je keuze uit de uitgebreide vloot met verschillende laadvermogens en laadvolumes.

Personenwagens en minibussen

Voor elke gelegenheid de juiste personenwagen huren: van een compacte stadswagen, ruime minibus en ecologische hybride tot een premium luxewagen. Ontdek ons ruim aanbod.

Vrachtwagens

Een uitzonderlijk groot transport? Een defecte vrachtwagen? Geen probleem. Je kan bij Dockx Rental alle types vrachtwagens huren: open, gesloten, voertuig trailer … Mét gunstige emissiewaarden.

Aanhangwagens

Bij Dockx kan je elk type aanhangwagen huren voor rijbewijs B en B+E: van een gesloten en open aanhangwagen tot een motoren en auto trailer. Te huur met je eigen auto of in combinatie met een huurauto van Dockx.

Ladderliften

Verhuizen naar een woning met verdiep is lastig. Maak het je gemakkelijk met een Dockx verhuislift. Kies tussen een zelfbouwladderlift en een verhuislift met bediening voor nog meer comfort.

Rolstoelwagens

Ben je minder mobiel of plan je een uitstap met iemand die minder mobiel is? Huur een rolstoelwagen voor één of meerdere personen en geniet van je vrijheid.

Motoren

Huur je favoriete motor en laat je in de hoogste versnelling brengen. Een Touring, Chopper, Sport of All Road - de keuze is aan jou. Al onze motoren staan rijklaar van 1 april t.e.m. 31 oktober.

Oldtimers en sportwagens

Je wilt meer dan alleen een auto. Je wilt genieten van elke kilometer. De pittige sportwagens, stijlvolle luxewagens en unieke oldtimers van Dockx maken een rit in jouw droomwagen mogelijk.