Maak kennis met Glen Schellekens

Glen staat dagelijks in voor het onderhoud en de reparaties van onze wagens. Hij is enthousiast, handig en al 10 jaar een vaste waarde voor Dockx! Wil je meer te komen over het verloop van Glen zijn loopbaan, zijn interesses en passies? Lees dan zeker verder!

Maak kennis met Glen Schellekens, mekanieker/brigadier bij Dockx.

Kan je iets vertellen over het verloop van je loopbaan? 

Ik ben op 1 augustus 2011 beginnen werken bij Dockx als mekanieker. In de 10 jaar dat ik ondertussen al bij Dockx werk, heb ik heel veel bijgeleerd. Sinds maart dit jaar ben ik brigadier geworden en heb ik dus meer verantwoordelijkheden. Mijn ambitie is nu om nog verder door te groeien binnen Dockx. 

 

Wat vind je het leukste aan je job? 

Het leukste aan de job is de variatie. Ik leer nog steeds dingen bij en er zijn dikwijls nieuwe uitdagingen. Dat zorgt ervoor dat de job nooit gaat vervelen. 

 

Ben je zelf gepassioneerd door wagens? 

Ja, ik ben zeker gepassioneerd door wagens. Mijn favoriete voertuig bij Dockx was de Mercedes AMG GTS (deze hebben we nu jammer genoeg niet meer in het assortiment). Dit omdat het een heel snelle wagen is, die er ook nog eens goed uitziet. 

 

Wat doe je graag in je vrije tijd? 

In mijn vrije tijd speel ik zaalvoetbal en doe ik graag activiteiten met mijn gezin. Mijn zoon speelt ook voetbal, dus ik weet mij wel bezig te houden.  

 

Hoe breng je het liefst je vakantie door?

Voor mij betekent vakantie lekker niks doen. Ik breng mijn vakantie dan ook het liefst door met mijn gezin in een hotel in een warm land. Zodat we heerlijk kunnen relaxen en niks moeten doen, behalve genieten van elkaar en het mooie weer.