Shuttle services

Onze chauffeur-diensten zijn handig voor shuttle services op je evenement, huwelijk of voor een transport van of naar de luchthaven. Dockx Rental beschikt over een breed aanbod wagens met hoogwaardige afwerking. In functie van je verwachtingen en het aantal passagiers bepalen we samen de gewenste voertuigen. Contacteer ons voor meer informatie of voor een offerte op maat.

Een shuttle service voor elke gelegenheid

  • Ceremonievervoer: Op zoek naar een shuttle service die de genodigden op jullie huwelijk van de parking naar de ingang van de feestzaal of huwelijkstent kan rijden? Of een minibus die de feestvierders ’s nachts weer veilig thuis afzet? Dockx Rental biedt een ruime waaier aan mogelijkheden met alle diensten op maat. De vaste Dockx Rental contactpersoon zorgt ervoor dat jullie huwelijksdag tot in de puntjes geregeld is.
  • Bedrijfsevenementen: Met onze shuttle service geraken je klanten of medewerkers veilig, comfortabel en zonder stress van de parking tot de voordeur van het evenement. Hier zorgen onze professionele chauffeurs en parkeerwachters voor. Onze parkeerwachters begeleiden het parkeren van de voertuigen van de bezoekers. Zo verloopt het in- en uitgaand verkeer op een vlotte manier. En dragen we mee bij aan het succes van jouw evenement.  
  • Luchthavenvervoer: Comfortabel transport van en naar de luchthaven? Dat kan met het luchthavenvervoer van Dockx Rental. Een privéchauffeur haalt je in een klassewagen op, brengt je tot de vertrekhal van de luchthaven en helpt je met je bagage. Bij aankomst staat onze chauffeur weer paraat om je naar de volgende bestemming te brengen. En zo moet je je geen zorgen maken over files of parkeren. Zalig zorgeloos reizen!
Informatie & reservatie

Professionele chauffeurs 

Dockx Rental werkt uitsluitend met ervaren topklasse chauffeurs. Onze chauffeurs zien er piekfijn uit in hun kostuum, hebben veel rijervaring, zijn altijd stipt op de juiste plaats en staan ter beschikking voor praktische vragen. 

Dockx shuttle service in stijlvolle minibussen en luxe berlines

All-in formules

Niet alleen het rijden zelf verzorgen wij voor jou, maar ook het ontvangst door een charmante hostess, de begeleiding op de parking door onze enthousiaste parkeerwachters of de volledige coördinatie door onze experts in hun vakgebied. Zodoende gaat jouw aandacht naar datgene wat voor jou belangrijk is die avond en zorgen wij voor de perfecte afhandeling van het personenvervoer op je evenement of huwelijksfeest. 

Informatie & reservatie