Wagen met chauffeur huren

Een unieke oldtimer met chauffeur voor je huwelijk? In alle rust doorwerken op weg naar je volgende vergadering? Een VIP-vervoer in alle discretie? Een shuttledienst met een minibus voor gasten, klanten of relaties? Bij Dockx Rental kan je terecht voor de verhuur van voertuigen met chauffeur. Van supercomfortabele luxewagens tot nostalgische oldtimers en ruime minibussen. Contacteer ons voor meer informatie of voor een offerte op maat.

Ceremoniewagen met chauffeur

Met de huur van een oldtimer of een ceremoniewagen mét chauffeur geef je je huwelijk of feest nog meer uitstraling. Dockx Rental werkt uitsluitend met topklasse chauffeurs die er steeds piekfijn uitzien. Onze chauffeurs geven graag een extra persoonlijke toets aan je trouwfeest. Wil je graag bepaalde bloemen uit de kerk mee naar je feestzaal? Het bruidsboeket dat je eventjes aan de kant wil leggen? Cadeautjes die je gedurende de dag ontvangt. Je chauffeur fungeert als persoonlijke chaperon en staat te allen tijde tot jullie dienst. 

Neem contact op
Vloot exclusieve oldtimers

Zakenvervoer met chauffeur 

Dockx Rental verzorgt je zakenvervoer op maat. Maak je keuze uit ons uitgebreid aanbod supercomfortabele luxewagens en laat jezelf, je klanten of medewerkers in alle rust en stijl vervoeren. Eén auto of minibus met chauffeur in het binnenland of een vloot van vijftig chauffeurs voor een diplomatieke missie of evenement in het buiteland? Voor je VIP-transport, hoe groot of klein, kan je altijd bij ons terecht. 

Onze chauffeurs zijn stijlvol en volledig in kostuum gekleed en hebben de juiste protocolkennis. Ze hebben ervaring in het vervoer van toppolitici, notabelen, royalty en stars. Wij garanderen voor elke rit discretie met respect voor je privacy.

Contacteer ons voor meer informatie. 

Dockx zakenvervoer in stijlvolle minibussen en luxe berlines

Shuttle service met ervaren chauffeurs

Met de shuttle service van Dockx kan je er zeker van zijn dat al je gasten veilig en comfortabel op je evenement of huwelijksfeest geraken. 

Lees meer