Een hybride auto huren?

Wens je een minimale impact te hebben op het milieu wanneer je een auto huurt? Kies dan voor een hybride auto. Met welke rij jij binnenkort rond? Maak je keuze en reserveer online. Van zodra we jouw aanvraag bevestigen maken we jouw hybride auto klaar voor vertrek. Neem contact met ons op indien je nog vragen hebt.

Zoek wagens

Ontdek al onze hybride auto's

Lees meer overZoek wagens
Hybride auto huren?

Dichtbij en opgeladen vertrekken in je hybride auto?

Wanneer je een hybride wagen huurt bij Dockx Rental, kan je deze altijd opgeladen ophalen bij jou in de buurt. Of je nu met de fiets, het openbaar vervoer of je persoonlijke wagen komt; er zijn Dockx Service Shops of Dockx Pick-up Points strategisch verspreid over heel België. Ontdek welke locatie het dichtst bij is voor jou op deze pagina.

Een hybride wagen bij Dockx komt met enkele voordelen inbegrepen

Naast een minimale impact op het milieu gaat een hybride auto huren bij Dockx gepaard met enkele andere voordelen. Zo zijn we erg trots op onze klantenservice: we zijn 24/7 bereikbaar op onze helpdesk en depannagedienst. Ook zorgt onze digitale schaderegistratie ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Meer info over wat er precies inbegrepen zit in de huurprijs vind je hier.