Auto huren met rijbewijs C?

Bij Dockx Rental vind je een uitgebreid aanbod auto's die je kan huren met een rijbewijs C. Op deze pagina vind je al jouw opties. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, reserveer je deze binnen enkele muisklikken. Zodra je reservatie is geslaagd, gaan wij aan de slag zodat jij zorgeloos de baan op kunt. Nog extra hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Zoek wagens

Ontdek al onze auto's voor rijbewijs C

Lees meer overZoek wagens
Auto met rijbewijs B

Jouw auto haal je gemakkelijk op bij jou in de buurt

De auto die jij huurt haal je op in een Dockx Service Shop of Dockx Pick-up Point in jouw omgeving. Er zijn strategisch geplaatste Dockx locaties verspreid over heel het land. Zo kan jij je gehuurde auto probleemloos ophalen met de fiets, het openbaar vervoer of met de wagen. Bekijk hier welke locatie jou het best uitkomt.  

Een auto huren met rijbewijs C bij Dockx? Daar komen enkele voordelen bij kijken.

Ga zorgeloos de baan op wanneer je een auto huurt bij Dockx. Naast de transparante prijzen hebben we namelijk enkele voordelen in petto voor jou. Zo staan onze medewerkers altijd voor je klaar: onze helpdesk en depannagedienst is 24/7 beschikbaar. Ook bij schade is er nooit discussie. Dankzij onze digitale schaderegistratie verloopt alles correct en vlot. Kom je graag meer te weten over wat wél en niet inbegrepen is in de huurprijs? Raadpleeg dan deze pagina.