Auto huren voor twee personen?

Wens je een auto te huren met 2 zitplaatsen? Dan ben je op de juiste plaats. Scroll door ons uitgebreid aanbod personenwagens met twee plaatsen en maak je keuze. Duid de gewenste huurperiode en afhaallocatie aan en reserveer online. Dan zorgen wij ervoor dat de wagen piekfijn in orde is wanneer jij vertrekt. Nog vragen over jouw huurwagen met 2 plaatsen? Neem dan contact op met ons.

Zoek wagens

Ontdek al onze wagens voor 2 personen

Lees meer overZoek wagens
Auto huren twee personen

Er is een afhaalpunt voor jouw auto met twee zitplaatsen bij jou in de buurt

Haal jouw personenwagen met 2 zitplaatsen op in een Dockx Service Shop bij jou in de buurt. Al onze locaties zijn strategisch geplaatst over heel het land. Zo kan jij je gehuurde wagen probleemloos ophalen met de fiets, het openbaar vervoer of je persoonlijke wagen. Bekijk hier welke locatie het gemakkelijkst te bereiken is voor jou.  

Trek er zorgeloos op uit met de extra voordelen inbegrepen bij jouw huurauto

Dankzij onze uitstekende klantenservice zijn we zeker dat jij zonder zorgen rondrijdt met je wagen. Onze helpdesk en depannagedienst staan namelijk 24/7 voor je klaar. En naast onze transparante prijzen, bieden we ook een correcte schaderegistratie aan. Met onze digitale tool is er namelijk geen ruimte meer voor interpretatie. Ontdek hier alles wat wel en niet inbegrepen is in jouw huurprijs.