Auto huren voor vier personen?

Wens je een auto te huren met 4 zitplaatsen? Dan ben je op de juiste plaats. Scroll door ons uitgebreid aanbod personenwagens met vier plaatsen en maak je keuze. Duid de gewenste huurperiode en afhaallocatie aan en reserveer online. Dan zorgen wij ervoor dat de wagen piekfijn in orde is wanneer jij vertrekt. Nog vragen over jouw huurwagen met 4 plaatsen? Neem dan contact op met ons.

Zoek wagens

Ontdek al onze wagens voor 4 personen

Lees meer overZoek wagens
Auto huren vier personen

Haal je auto met vier zitplaatsen op bij jou in de buurt

Waar haal jij jouw personenwagen met 4 zitplaatsen op? Wellicht niet al te ver van bij jou thuis. Onze Dockx Service Shops zijn verspreid over heel België. Je bereikt ze met de fiets, het openbaar vervoer of met de wagen. Vind hier welke locatie het dichtst bij jou is. 

Een auto huren met vier zitplaatsen bij Dockx? Daar komen enkele voordelen bij kijken

Wanneer je een wagen met 4 zitplaatsen huurt bij Dockx, trek je zorgeloos de baan op. Naast transparante prijzen bevat je huurcontract namelijk enkele voordelen. Zo zijn we 24/7 - met een glimlach - bereikbaar op onze depannagedienst en de helpdesk. Daarnaast bieden we een digitale schaderegistratie aan: zo zal je nooit verantwoordelijk zijn voor schade die eerder berokkend is. Ontdek wat er exact wél en niet inbegrepen is in je huurprijs op deze pagina.