Auto huren voor vijf personen?

Wens je een auto te huren met 5 zitplaatsen? Dan ben je op de juiste plaats. Scroll door ons uitgebreid aanbod personenwagens met vijf plaatsen en maak je keuze. Duid de gewenste huurperiode en afhaallocatie aan en reserveer online. Dan zorgen wij ervoor dat de wagen piekfijn in orde is wanneer jij vertrekt. Nog vragen over jouw huurwagen met 5 plaatsen? Neem dan contact op met ons.

Zoek wagens

Ontdek al onze wagens voor 5 personen

Lees meer overZoek wagens
Auto huren vijf personen

Haal je auto met vijf zitplaatsen op bij jou in de buurt

Waar haal jij jouw personenwagen met 5 zitplaatsen op? Wellicht niet al te ver van bij jou thuis. Onze Dockx Service Shops zijn verspreid over heel België. Je bereikt ze met de fiets, het openbaar vervoer of met de wagen. Vind hier welke locatie het dichtst bij jou is. 

Trek er zorgeloos op uit met de extra voordelen inbegrepen bij jouw huurauto

Dankzij onze uitstekende klantenservice zijn we zeker dat jij zonder zorgen rondrijdt met je wagen. Onze helpdesk en depannagedienst staan namelijk 24/7 voor je klaar. En naast onze transparante prijzen, bieden we ook een correcte schaderegistratie aan. Met onze digitale tool is er namelijk geen ruimte meer voor interpretatie. Ontdek hier alles wat wel en niet inbegrepen is in jouw huurprijs.