Bestelwagen met laadklep huren?

Wanneer je een verhuis of zware levering hebt gepland, kies je best voor een bestelwagen met laadklep om het zware werk gemakkelijker te maken. Een bestelwagen met laadklep brengt jou en je goederen zorgeloos van A naar Z. Bekijk het aanbod en reserveer gemakkelijk online of via de app. Zit je  met vragen rond je reservatie? Aarzel niet en neem contact op met ons. 

Zoek wagens

Ontdek al onze bestelwagens met een laadklep

Lees meer overZoek wagens
Bestelwagen met laadklep huren

Eenvoudig je bestelwagen met laadklep reserveren en ophalen via de Dockx app

Voor optimaal gemak reserveer je jouw bestelwagen met laadklep via de Dockx app (Download voor Android / Apple). In de app kies je jouw gewenst voertuig, huurtermijn en afhaalpunt. Van zodra de huurtermijn ingaat, ontgrendel je de bestelwagen met een digitale sleutel. Dat kan je helemaal zelf, zonder inmenging van een Dockx medewerker. De sleutel ligt in jouw handen.

Let op: momenteel is voor bestelwagens met laadklep enkel de Easy Box te huren via de app.

Zorgeloos transport met je bestelwagen met laadklep

Trek bij elk transport zorgeloos de baan op. Want wanneer je een bestelwagen met laadklep huurt bij Dockx Rental zijn we 24/7 bereikbaar via onze helpdesk en depannagedienst. Daarnaast bieden we een digitale schaderegistratie aan; zo is er geen ruimte voor onnodige discussies. Benieuwd naar wat er nog inbegrepen is in je huurprijs? Op deze pagina staat het precies beschreven.