Bestelwagen huren met rijbewijs B?

Op zoek naar een bestelwagen die je kunt huren met rijbewijs B? Geen probleem. Bij Dockx Rental vind je een uitgebreid huuraanbod aan bestelwagens. Op deze pagina vind je welk voertuig het meest bij jouw persoonlijke situatie past. Reserveer jouw keuze online en vertrek zonder zorgen. Zit je alsnog met vragen? Aarzel niet en neem contact op met ons.

Zoek wagens

Ontdek al onze bestelwagens voor rijbewijs B

Lees meer overZoek wagens
Bestelwagen met rijbewijs B

Jouw bestelwagen haal je gemakkelijk op bij jou in de buurt

De bestelwagen die jij huurt haal je op in een Dockx Service Shop of Dockx Pick-up Point in jouw omgeving. Er zijn strategisch geplaatste Dockx locaties verspreid over heel het land. Zo kan jij je gehuurde bestelwagen probleemloos ophalen met de fiets, het openbaar vervoer of met de wagen. Bekijk hier welke locatie jou het best uitkomt.  

Wat is er allemaal in de huurprijs inbegrepen wanneer je een bestelwagen huurt met rijbewijs B?

Wist je dat er bij Dockx enkele fijne voordelen inbegrepen zitten in de transparante huurprijs? Zo kan je dag en nacht rekenen op onze helpdesk en depannagedienst. Daarnaast meten we voor en  na iedere huurperiode de schade aan de wagen digitaal op; daardoor is er geen ruimte voor interpretatie. Wat er nog wel of niet inbegrepen is in de huurprijs vind je hier terug.