Bestelwagen huren met rijbewijs C?

Bij Dockx Rental vind je een uitgebreid aanbod bestelwagens die je kan huren met een rijbewijs C. Op deze pagina vind je al jouw opties. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, reserveer je deze binnen enkele muisklikken. Zodra je reservatie is geslaagd, gaan wij aan de slag zodat jij zorgeloos de baan op kunt. Nog extra hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Zoek wagens

Ontdek al onze bestelwagens voor rijbewijs C

Lees meer overZoek wagens
Bestelwagen met rijbewijs B

Jouw bestelwagen haal je gemakkelijk op bij jou in de buurt

De bestelwagen die jij huurt haal je op in een Dockx Service Shop of Dockx Pick-up Point in jouw omgeving. Er zijn strategisch geplaatste Dockx locaties verspreid over heel het land. Zo kan jij je gehuurde bestelwagen probleemloos ophalen met de fiets, het openbaar vervoer of met de wagen. Bekijk hier welke locatie jou het best uitkomt.  

Waar kan je allemaal op rekenen tijdens je huurperiode?

Ga zorgeloos de baan op met je bestelwagen. We staan namelijk dag en nacht voor je klaar wanneer dat nodig zou zijn; onze helpdesk en depannagedienst is 24/7 bereikbaar. Ook de digitale schaderegistratie voor en na een huurperiode zorgt voor een eerlijk verloop. Ontdek hier wat precies wel en niet inbegrepen is in jouw huurprijs.