Nieuw! Dockx Pick-up Points

Dockx bestelwagens voortaan ook beschikbaar bij verschillende Pick-up Points

Dockx Rental verhuurt als eerste in België bestelwagens via een gratis app. De bestelwagens zijn beschikbaar via alle 19 Dockx Service Shops en vanaf nu ook bij het afhaalmagazijn van Zelfbouwmarkt en vier andere Pick-up Points. Met behulp van de Dockx Rental-app kan het portier geopend worden en is het voertuig klaar om onmiddellijk te vertrekken. Het eenvoudige verhuurproces is terug te vinden in dit filmpje.

Wat is een Dockx Pick-up Point?

Een Dockx Pickup Point is een parking van een retailer of een onbemande locatie waar Dockx bestelwagens ter beschikking stelt. Je kan je voertuig op deze locaties 24/7 reserveren én ophalen via da gratis Dockx app. Je autoverhuur verloopt zo volledig digitaal, contactloos en bovendien super snel en gemakkelijk.   

Welke voertuigen?

Op de Pick-up Points kan je voorlopig enkel de Mega Van reserveren. De aangeboden bestelwagen heeft een laadvermogen van 1235 kg en een laadvolume van 10,50 m³. In 2021 zal het aanbod via de applicatie zich geleidelijk aan verder uitbreiden en in 2022 is de volledige vloot bestelwagens, verhuiswagens en personenwagens beschikbaar bij onze Pick-up Points. 

Vind je niet wat je zoekt, dan kan je uiteraard nog altijd terecht bij één van onze Dockx Service Shops of op onze website voor je traditionele autoverhuur

Locaties 

Er is een compleet netwerk Pick-up Points in de maak. Momenteel heeft Dockx 5 Pick-up Points:

  • Pick-up Point Ninove 
  • Pick-up Point Wommelgem
  • Pick-up Point Bornem 
  • Pick-up Point Genk
  • Pick-up Point Roeselare