Drie bestemmingen met de minibus

De zomermaanden naderen snel en de vrijheid lonkt steeds harder. De ontelbare mogelijkheden wakkeren allerlei creatieve ideeën aan, evenals je zin voor avontuur. Waarom niet zoveel mogelijk tijd spenderen met je favoriete mensen, en dat in het meest comfortabele vervoersmiddel? Wij voelen een gezinstripje aankomen! 

Op reis in een minibus

Met een eigen minibus van Dockx kan jij deze zomer samen met je gezin optimaal genieten van een ongedwongen sfeer. Geen vertrektijden of ruimtebeperking voor je bagage waarmee je rekening moet houden, maar gewoon rondrijden met je zonnebril op terwijl je favoriete afspeellijst weergalmt door de ruime passagiersruimte. Om je zomerplannen alvast wat richting te geven, sommen wij drie prachtige locaties op in eigen land waar je naartoe kan gaan met het hele gezin: 

Camping Alpaca

Dierenliefhebbers zullen zich zeker thuis voelen bij Camping Alpaca, nabij Haacht. Je tent en alle andere nodige kampeerspullen laad je met gemak in de ruime Mercedes V-klasse of Volkswagen Caravelle, die je hier kan reserveren. Eenmaal aangekomen kan je alles op je gemak uitladen terwijl je kinderen om ter snelst rennen om te kunnen knuffelen met de schattige alpaca’s. 

Boek je verblijf

Boomkamp

Geen betere plek om je kroost én je avontuurlijke innerlijke kind helemaal los te laten dan in Boomkamp. In de Lakebossen te Oostkamp verblijf je, zoals de naam al doet vermoeden, in een boomhut. ’s Avonds geniet je van de zonsondergang en een goede nachtrust, overdag kunnen jullie samen een stukje fietsen in de omgeving. Je fietsenrek of aanhangwagen kan je perfect meenemen met de trekhaak waarmee verschillende van onze minibussen zijn uitgerust. Dat bespaart je meteen de moeite om te zoeken naar een fietsenverhuurder in de buurt. 

Boek je verblijf

Terhills

Een andere locatie om met de fiets te verkennen of waar je met je wandelschoenen aan op pad kan gaan is Terhills. In de buurt vind je verschillende logies, die ook wandelkaarten verkopen. Zo loop je niet verloren in het Nationale Park Hoge Kempen. Om tijdens de rit naar je overnachtingsplekje zeker meteen de juiste weg te vinden, zijn onze minibussen uitgerust met een gps. Alle informatie vind je hier

Boek je verblijf

Je plan is uitgestippeld, de route ligt te wachten en de overnachtingen zijn geboekt. Dan mis je enkel het vervoer nog. Aangezien de reis minstens zo belangrijk is als de bestemming, kies je best voor een comfortabele rit. Met onze minibussen vertrek je zorgeloos op vakantie. Ze zijn allen volkomen veilig en worden voor vertrek grondig nagekeken, zodat jij ondertussen met een gerust hart de koffers van het hele gezin kunt maken. Die laad je moeiteloos in, in onze minibussen die meer dan voldoende ruimte hebben, zelfs voor die ene koffer die er eigenlijk te veel aan is. Als laatste pik je de aanhangwagen aan op de trekhaak. Want ook de fietsen gaan dit jaar zonder problemen mee. Alle minibussen zijn verder uitgerust met gps én met airco. Deze zomer dus geen gepuf achter het stuur! 

Wil je graag weten welke minibussen jij kan reserveren om in alle comfort op vakantie te vertrekken met het gezin? Vind ons aanbod hier terug