Maak kennis met Ismaïl Sahbaz

Ismaïl staat in voor het onderhoud van onze wagens. Hij is handig, vrolijk, zorgzaam en al 11 jaar onmisbaar voor ons Dockx-team in Haren (Brussel). Lees hier meer over deze handy man met een passie voor voertuigen. 

Maak kennis met Ismaïl Sahbaz, buitenman bij Dockx.

  Kan je iets vertellen over het verloop van je loopbaan?  

          Voordat ik bij Dockx werkte, zag ik hun bestelwagens vaak in het straatbeeld passeren. Aangezien ik enorm gepassioneerd ben door voertuigen, was het voor mij duidelijk dat ik absoluut voor Dockx moest gaan werken. En voilà, het is me gelukt! Ondertussen werk ik al 11 jaar voor Dockx en heb ik  van mijn passie mijn job gemaakt.

 

 

Wat vind je het leukste aan je job? 

Ik hou van  wagens, ik hou ervan om eraan te klussen en ermee bezig te zijn. Voertuigen zijn mijn passie dus dat maakt het leuk om elke dag te gaan werken. Ik geniet ervan om het resultaat te zien nadat ik een wagen helemaal heb opgelapt. Het geeft me enorm veel voldoening. Daarnaast is ook de sfeer onder de collega’s top! Dat maakt het extra motiverend om naar het werk te gaan. 

 

Wat zijn je voornaamste taken? 

Ik sta in voor het dagelijks onderhoud van onze wagens. Ik zorg ervoor dat deze volledig gecontroleerd en gekuist worden, zodat onze klanten met propere voertuigen kunnen vertrekken. Niets zo leuk dan een klant met een glimlach op het gezicht zien vertrekken als ze een auto ontvangen die volledig in orde is.

 

Waarom moeten klanten volgens jou voor Dockx kiezen? 

Onze grootste sterktes zijn het enorm uitgebreide wagenpark alsook onze flexibiliteit. Wij gaan altijd een stapje verder om onze klanten te helpen bij hun mobiliteitsprobleem. 

 

Heb je zelf een passie voor wagens? 

Ik ben heel gepassioneerd door voertuigen. Ik ben graag bezig met de reparaties en het onderhoud van oldtimers. Oldtimers hebben een verhaal, ze kijken je aan alsof ze je iets willen vertellen. En sportwagens, ook daar heb ik een zwak voor door hun unieke look & feel. 

 

Wat doe je graag in je vrije tijd? 

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn familie. Ik heb drie kinderen, dus ik weet me wel bezig te houden :) 

 

Hoe breng je jouw vakanties graag door? 

Samen met mijn familie. Tijdens de vakantie beleef ik altijd veel plezier met mijn kinderen. We gaan ook graag samen op vakantie. 

 

Wat is je persoonlijke hoogtepunt uit je leven? 

Dat is zonder twijfel mijn trouwdag en de geboorte van mijn kinderen. 

 

Welk talent zou je graag hebben, maar bezit je helaas niet? 

Ik zou heel graag meerdere talen kunnen spreken, dat kan ik jammer genoeg niet. 

 

Wie of wat doet je lachen? 

Gewoon het leven. 

 

Wat is je grootste ambitie? 

Om mijn kinderen een mooie toekomst te geven. Daarnaast streef ik er ook naar om mij te blijven verbeteren op professioneel vlak.