Minibus huren, gemoedsrust kopen

Minibus huren? Genieten van maxivoordelen

Zorgeloos op stap gaan? Dat begint altijd met betrouwbaar transport. Als je met een groep(je) reist, komt dan algauw de minibus in beeld gereden. Een voertuig dat het comfort van een extra grote personenwagen combineert met de praktische voordelen, aanzienlijke kofferruimte en flexibele opties van een bestelbus. Die combinatie zorgt ervoor dat de trip meteen al voor de helft geslaagd is. De andere helft wordt verzekerd door de gezelligheid van het samen reizen. Je kan een minibus bovendien besturen met een B-rijbewijs, hetzelfde waarmee je met een standaardauto de weg op gaat. Dat betekent dus ook dat meerdere inzittenden afwisselend kunnen rijden en lange afstanden gemakkelijker overbrugd worden. Kortom, een minibus huren is niets minder dan gemoedsrust kopen – zowel voor, tijdens als na de reis!

 

Waar een wiel is, is een weg

Een eerste uitgesproken voordeel van minibussen is de keuzevrijheid die ze bieden. Want wat misschien niet zoveel mensen weten, is dat de term minibus (of minivan) een heel brede lading dekt. Zo bestaan er klassieke modellen die dankzij hun opmerkelijk ruime en modulaire interieur alle comfort garanderen en uitstekend geschikt zijn voor een gezinsuitstap. Maar er zijn ook luxueuze en op maat gemaakte uitvoeringen, compleet met ijskast, koffiemachine, Smart TV en Apple TV, internet, geluidsinstallatie, werktabletten, stopcontact en USB-oplaadpunten. In die optiek is een minibus niet zomaar een vervoersmiddel, maar bijna een rijdend VIP-kantoor!

Of je nu kiest voor een klassiek of luxueus model, de minibus kan altijd naar wens worden uitgerust met extra’s. Heb je een trekhaak nodig voor een aanhangwagen, fietsenrek of motortrailer? Of een dakkoffer om extra bagage in op te bergen? Dat is – op aanvraag – perfect mogelijk!

 

Minibus huren, overal thuiskomen

Nog een voordeel van een minibus is dat die gerieflijke ruimte en overvloed aan kofferruimte (die zelfs nog kan worden uitgebreid als de laatste zetels worden dichtgeklapt) gecombineerd worden met een compact design – vandaar ook minibus. Bijgevolg kan je het voertuig letterlijk bijna overal parkeren – wellicht zelfs voor de deur van je besteming. En die bestemming kan overal zijn: dichtbij of veraf, binnen- of buitenland. 

Ook de invulling kies je als huurder helemaal zelf: een avondje uit met vrienden (en een chauffeur die BOB is)? Een weekendje weg met het gezin of de familie? Een skitrip, zomerreis of fietsvakantie? Alles is mogelijk met een minibus. Bijkomend voordeel? Als je het busje optimaal bezet – dus met zeven, acht of negen personen – kan iedereen in de brandstof- en/of tolkosten delen. Op die manier wordt het ook financieel voordelig voor alle passagiers.

 

Minibus huren voor professioneel gebruik of evenementen

We hebben het nu vooral over uitstappen met vrienden of familie gehad, maar daarnaast is een minibus uiteraard perfect geschikt om met collega’s naar een zakelijke bijeenkomst te rijden, of om als shuttle te gebruiken voor een bedrijfsevenement.

Daarnaast heb je ook evenementen zoals trouwfeesten waar je met een klassevolle minibus je gasten veilig van punt A naar B brengt. Vergeet ook de bijpassende versiering en linten niet om je minibus stralend te bekleden! 

Minibus huren bij Dockx Rental? Alles loopt op wieltjes

Met de juiste minibus maak je elke trip onvergetelijk. Maar wat is de juiste minibus? De experts van Dockx Rental helpen je graag bij de keuze uit het uitgebreide assortiment en de vele mogelijke extra’s.

Bekijk het aanbod minibussen