Openingsuren

Dockx Service Shop

Maandag - Zaterdag 07:30 tot 12:00 13:00 tot 18:30
Zondag Gesloten

Pick-up Point

Maandag - Zondag Hele dag (24/7)

Een voertuig huren in Brussel?

Een auto huren in Brussel? Ontdek het ruim assortiment huurwagens van Dockx Rental Haren. Wat zijn jouw plannen? Rondrijden in de stad, een gezinsvakantie met de minibus, een zakenreis in een comfortabele break, trouwen in een oldtimer of cruisen met de motor? Vind jouw keuze en reserveer binnen één-twee-drie. Of ben je op zoek naar groot transport? Huur dan snel en gemakkelijk een bestelwagen, vrachtwagen of verhuiswagen, met of zonder laadklep voor al je zware spullen. Zoek het model dat bij je past en reserveer eenvoudig online of contacteer ons.

Extra comfortabele verhuis met Dockx verhuisdozen en -materiaal

Maak het jezelf extra gemakkelijk tijdens je verhuis in Brussel. Huur bij je verhuiswagen ook handige verhuishulpmiddelen om je spullen vlot te verplaatsen, zoals een steekwagen, rolplank of transpallet. Of gebruik verhuisdekens om krassen te vermijden. Met ons uitgebreid aanbod verhuisdozen en verhuismateriaal verhuis je al je kostbare spullen zonder ze te beschadigen. Ontdek het uitgebreid aanbod en koop eenvoudig online of in de Dockx Service Shop.  

Pakketten ophalen of verzenden? Dat doe je bij Afhaalpunt Haren

Heb je een online aankoop gedaan en heb je ervoor gekozen om je pakket op te halen bij een Dockx Afhaalpunt? Kom dan langs tijdens de openingsuren van de Dockx Service Shop om je pakket op te halen. Wil je een pakket verzenden? Ook dat kan bij het Dockx Afhaalpunt in Brussel. Mogelijk voor pakjes van DHL. Een vraag over de status je pakketje? Neem rechtstreeks contact op met de pakjesleverancier. 

Gebruik de Dockx app en haal 24/7 en volledig digitaal je bestelwagen op

Wil je buiten de openingsuren een bestelwagen of verhuiswagen huren? Maak dan gebruik van de Dockx app. Met de Dockx app kan je 24/7 en volledig digitaal een voertuig huren. Hoe werkt het? Heel eenvoudig! Met de app ben je in 3 stappen op weg: registreer, reserveer en vertrek zonder zorgen met de digitale sleutel die je terugvindt in de app. Je kan je reservatie ook nog steeds via de website maken. Lees hier alles over de app. Download nu voor Android of Apple

Dockx Service Shop Haren (Brussel)

Haachtsesteenweg 1475
1130 Brussel
Brussel/Vlaams-Brabant
Belgiƫ

Andreas De Roover

Shop Manager

Andreas De Roover Shop Manager Dockx Rental Haren (Brussel)

Bereikbaarheid

  • Met de auto: Plan je route met Google Maps. De shop is bereikbaar via de E19.
  • Parking: Er zijn gratis parkeerplaatsen voorzien op onze parking.
  • Per bus: Plan je reis volledig via De Lijn. Neem bus 270 of 271 tot halte Harenheyde. Deze halte ligt op 3 minuten wandelen (210 meter) van de shop.
  • Per trein: Plan je reis volledig via NMBS. Je kan de trein nemen tot station Haren. Vanaf het station is het nog 5 minuten wandelen (400 meter). Of neem de trein tot station Haren Zuid. Vanaf hier is het nog 12 minuten wandelen (950 meter).

Lage-emissiezone (LEZ)

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is een Lage-emissiezone (LEZ). Controleer op lez.brussels of je voertuig er mag rondrijden als je met de wagen of bestelwagen naar de Dockx shop komt. Voldoet je voertuig niet aan de toegangscriteria? Dan kan je een dagpas kopen of een beroep doen op de talrijke alternatieven om je in de LEZ te verplaatsen. Indien je voertuig in het buitenland is ingeschreven, is er een gratis en verplichte registratie nodig om in de LEZ te mogen rondrijden.

Aangeboden diensten

  • Gratis wifi
  • Doe-het-zelf verhuis
  • Gratis koffie en water
  • Afhaalpunt