Waar kan ik huren via de Dockx app?

Huur je via de Dockx app? Dan kan je jouw voertuig 24/7 bij het door jou gekozen afhaalpunt ophalen en weer terugbrengen. Het netwerk van afhaalpunten bestaat uit de reeds gekende Dockx Service Shops alsook nieuwe Pick-up Points. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt! 

Kies je afhaalpunt

Wanneer je een reservatie maakt via de Dockx app, kies je eerst het afhaalpunt waar je jouw voertuig wilt afhalen. Zo kunnen wij de beschikbaarheid van onze voertuigen controleren. Je kan je voertuig afhalen:

  • op de parking van één van onze 15 Dockx Service Shops 
  • bij één van onze Pick-up Points 
Bekijk alle locaties

Wat is een Pick-up Point?

Een Pick-up Point is een parking van een retailer of een onbemande locatie waar je 24/7 een bestel- of verhuiswagen kan huren aan de hand van de Dockx app. Op deze locaties verloopt het verhuurproces volledig digitaal en contactloos. Dit wil zeggen dat je niet verder geholpen zal worden door een Dockx medewerker. Zo vertrek je nog sneller met je voertuig!

De voertuigen hebben een vaste standplaats op het Pick-up Point, deze zijn duidelijk aangegeven. Je haalt je bestel- of verhuiswagen dus hier op en zet het na de huurperiode ook weer op dezelfde plaats terug. Zo kan de volgende huurder ook vlot vertrekken. 

Reserveer via de app

Waar vind ik een Pick-up Point?

Er is een compleet netwerk Pick-up Points in de maak. Het aantal Pick-up Points zal dus snel uitbreiden. Je kan jouw Dockx bestel- of verhuiswagen al huren bij: 

Bekijk alle Pick-up Points

Onze partners

Onze Pick-up Points zijn geen eigen Dockx locaties, ze bevinden zich op de parking van retailers of dienstverleners. Je bestelwagen verhuur kan zo gecombineerd worden met een (grote) aankoop of dienstverlening bij één van onze partners, maar het is ook mogelijk om je voertuig zonder aankoop te huren. De keuze is aan jou!

Bekijk onze partners

Wat is een Dockx Service Shop?

Je kan bij onze Dockx Service Shops kiezen voor traditionele autoverhuur met persoonlijke service van onze medewerkers of voor een contactloze verhuur via de applicatie

Onze Dockx medewerkers helpen je in onze Dockx Service Shops voor een optimale klantenservice. Op de bemande locaties kan je tijdens de openingsuren (van maandag t.e.m. zaterdag van 07u30 - 18u30) terecht voor meerdere Dockx diensten. 

  • Verhuur van bestel- of verhuiswagens, personenwagens, vrachtwagens, motoren, aanhangwagens of een ladderlift
  • Verhuur of verkoop van verhuisdozen en verhuismateriaal 
  • Afhalen of versturen van een pakket 

Daarnaast kan je voor een reservatie via de app ook terecht bij jouw Dockx Service Shop. In dit geval gaat het over een contactloze reservatie waarbij je jouw bestel- of verhuiswagen 24/7 afhaalt op de parking van een Dockx Service Shop, zonder tussenkomst van een medewerker. Zo verloopt je autoverhuur nog sneller en flexibeler.

Overzicht Dockx Service Shops

Waar vind ik een Dockx Service Shop?

We hebben 15 Dockx Service Shops verspreid over heel België. Onze locaties zijn vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Kom je liever met je voertuig of de fiets? Dan is er plaats voorzien om deze gratis achter te laten. Zo vertrek je probleemloos weer naar huis nadat je jouw huurwagen terug brengt. 

Geen Dockx Service Shop in jouw buurt? Kom dan langs bij één van onze Pick-up Points voor je bestel- of verhuiswagen. 

Bekijk alle Dockx Service Shops

Extra diensten

Bij onze Dockx Service Shops kan je terecht voor meer dan alleen jouw autoverhuur. We hebben alles in huis voor een vlotte verhuis: een verhuiswagen, ladderlift, verhuisdozen, verhuismateriaal en handige verhuischecklists en tips. We begeleiden je doorheen heel het verhuisproces. 

Wil je een pakket verzenden of afhalen? Aan het loket van de Dockx Service Shops kan je ook terecht voor het afhalen en verzenden van je pakketten. 

Bekijk onze verhuisoplossingen