Compacte wagens

Een kleine auto huren? Met de verhuur van onze stadswagens hebben wij wat je zoekt. Ontdek ons voordelig én uitgebreid gamma compacte wagens.

Alle Compacte wagens

Gezinswagens

Je plant een autovakantie met het gezin of een uitstapje met familie of vrienden? Dan is de huur van een gezinswagen de ideale oplossing.

Alle Gezinswagens

Berlines

Een berline huren als gezinswagen, voor op reis of voor het werk? Ontdek hier ons ruim aanbod middenklasse auto’s.

Alle Berlines

Breaks

Je wilt een stationwagen huren voor professioneel gebruik? Of je hebt tijdelijk een grotere gezinswagen nodig? Maak je keuze uit ons breed gamma breaks.

Alle Breaks

SUV's

Een SUV, terreinwagen of cross-over huren? Bij Dockx Rental kan je alle mogelijke modellen huren voor elke uitstap of terrein.

Alle SUV's

Minibussen

Erop uit met vrienden, op reis met de volledige familie of met z’n allen naar een festival. Alles en iedereen kan mee in de minibus. Mogelijk met trekhaak en dakkoffer.

Alle Minibussen

Luxewagens

Een luxe auto huren, is genieten van superieur comfort, ultiem rijplezier en elegantie. Ervaar het businessclass-gevoel tijdens elke rit.

Alle Luxewagens

Oldtimers

Een stijlvolle oldtimer huren voor een trouw of evenement? Dockx verhuurt oldtimers voor elke gelegenheid. Maak van je tocht een unieke ervaring.

Alle Oldtimers

Sportwagens

Maak je klaar voor een sensationele en onvergetelijke rit. Dockx Rental maakt het mogelijk met de verhuur van de sportwagen van jouw dromen.

Alle Sportwagens

Cabrio's

Heerlijk weer betekent relaxed genieten van rijden met open dak. Ontdek het gevoel van totale vrijheid in een Dockx Rental cabrio.

Alle Cabrio's

Hybride/elektrisch

Een milieuvriendelijke wagen huren? Ontdek ons aanbod hybride wagens en elektrische wagens, de wagens van de toekomst.

Alle Hybride/elektrisch

Rolstoelwagens

Zoek je een wagen die geschikt is voor minder mobielen vervoer? Bij Dockx kan je een rolstoelwagen huren voor één of meerdere personen. 

Alle Rolstoelwagens