Openingsuren

Maandag - Zondag Hele dag (24/7)

24/7 een voertuig huren in Vilvoorde

Wil je een bestelwagen of verhuiswagen huren in Vilvoorde? Dat kan bij Brico Vilvoorde. Reserveer je voertuig eenvoudig via de website of via de app: kies Vilvoorde (Brico) uit de lijst met locaties, de datum, het uur en het voertuig. Het afhalen en terugbrengen van je voertuig kan hier 24/7, dus ook buiten de openingsuren en op zon- en feestdagen. Hoe werkt het? Start de huring eenvoudig via het startscherm van de Dockx app. Via de app kan je het voertuig openen en sluiten via de digitale sleutel. Wil je meer weten? Lees hier alles over de app of bekijk onze instructievideo. Download nu voor Android of Apple.

 

Aanbod bestel- en verhuiswagens

Bij Dockx Pick-up Point Vilvoorde (Brico) kan je onze Mini Van en Mega Van huren. Ideaal voor het transport van grote goederen of voor jouw verhuis. Vind je niet wat je zoekt of ben je op zoek naar een vrachtwagenminibus of aanhangwagen? Dan kan je terecht bij één van onze Dockx Service Shops voor jouw traditionele autoverhuur. 

De voertuigen hebben een vaste standplaats. Je haalt je bestel- of verhuiswagen dus op de aangegeven locatie op en zet die na de huurperiode ook weer op dezelfde plaats terug. Zo kan de volgende huurder ook vlot vertrekken.

 

Wat is een Dockx Pick-up Point?

Een Pick-up Point is een parking van een retailer of een onbemande locatie waar je, aan de hand van de Dockx app, een bestel- of verhuiswagen kan huren. Op deze manier kan je op elk moment van de dag (24/7), alsook op zon- en feestdagen jouw voertuig huren en ophalen bij jou in de buurt. Het verhuurproces verloopt op een Pick-up Point dus volledig digitaal. Zo vertrek je nog sneller met je voertuig. Lees hier meer over onze Pick-up Points

Wil je liever een voertuig huren met behulp van onze Dockx medewerkers? Ook dat is nog altijd mogelijk. Bekijk hier al onze Dockx Service Shops

Pick-up Point Vilvoorde (Brico)

Luchthavenlaan 5
1800 Vilvoorde
Brussel/Vlaams-Brabant
België

Michaël Biesmans

Pick-up Point Manager

Michaël Biesmans Shop Manager Dockx Rental Deurne