Minibus huren voor negen personen?

Ontdek ons aanbod minibussen met 9 zitplaatsen. Perfect voor zowel een onvergetelijke roadtrip naar de zon, als voor zakelijke doelen zoals een zakentrip of shuttledienst. Maak jouw keuze, vul je aanvraag online in en vertrek zonder zorgen. Heb je nog vragen? Aarzel niet en contacteer ons.

Zoek wagens

Ontdek al onze wagens voor 9 personen

Lees meer overZoek wagens
Minibus huren negen personen

Er is een afhaalpunt voor jouw auto met negen zitplaatsen bij jou in de buurt

Haal jouw personenwagen met 9 zitplaatsen op in een Dockx Service Shop bij jou in de buurt. Al onze locaties zijn strategisch geplaatst over heel het land. Zo kan jij je gehuurde wagen probleemloos ophalen met de fiets, het openbaar vervoer of je persoonlijke wagen. Bekijk hier welke locatie het gemakkelijkst te bereiken is voor jou.  

Een auto huren met negen zitplaatsen bij Dockx? Daar komen enkele voordelen bij kijken

Wanneer je een wagen met 9 zitplaatsen huurt bij Dockx, trek je zorgeloos de baan op. Naast transparante prijzen bevat je huurcontract namelijk enkele voordelen. Zo zijn we 24/7 - met een glimlach - bereikbaar op onze depannagedienst en de helpdesk. Daarnaast bieden we een digitale schaderegistratie aan: zo zal je nooit verantwoordelijk zijn voor schade die eerder berokkend is. Ontdek wat er exact wél en niet inbegrepen is in je huurprijs op deze pagina.