Minibus huren met rijbewijs B?

Bij Dockx Rental vind je een uitgebreid aanbod minibussen die je kan huren met een rijbewijs B. Op deze pagina vind je al jouw opties. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, reserveer je deze binnen enkele muisklikken. Zodra je reservatie is geslaagd, gaan wij aan de slag zodat jij zorgeloos de baan op kunt. Nog extra hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Zoek wagens

Ontdek al onze minibussen voor rijbewijs B

Lees meer overZoek wagens
Minibus met rijbewijs B

Haal je minibus op bij jou in de buurt

Waar haal jij jouw gehuurde minibus op? Wellicht niet al te ver van bij jou thuis. Er zijn namelijk Dockx Service Shops en Dockx Pick-up Points verspreid over het hele land. Bekijk hier welke locatie het dichtst bij jou in de buurt is. Bovendien bereik je al onze locaties gemakkelijk met het openbaar vervoer, de fiets of met de wagen.

Een minibus huren met rijbewijs B bij Dockx? Daar komen enkele voordelen bij kijken.

Ga zorgeloos de baan op wanneer je een minibus huurt bij Dockx. Naast de transparante prijzen hebben we namelijk enkele voordelen in petto voor jou. Zo staan onze medewerkers altijd voor je klaar: onze helpdesk en depannagedienst is 24/7 beschikbaar. Ook bij schade is er nooit discussie. Dankzij onze digitale schaderegistratie verloopt alles correct en vlot. Kom je graag meer te weten over wat wél en niet inbegrepen is in de huurprijs? Raadpleeg dan deze pagina.