Minibus huren voor zes personen?

Wens je een auto te huren met 6 zitplaatsen? Dan ben je op de juiste plaats. Scroll door ons uitgebreid aanbod personenwagens met zes plaatsen en maak je keuze. Duid de gewenste huurperiode en afhaallocatie aan en reserveer online. Dan zorgen wij ervoor dat de wagen piekfijn in orde is wanneer jij vertrekt. Nog vragen over jouw huurwagen met 6 plaatsen? Neem dan contact op met ons.

Zoek wagens

Ontdek al onze wagens voor 6 personen

Lees meer overZoek wagens
Minibus huren zes personen

Haal jouw auto voor zes personen op dicht bij jou  

Haal jouw auto met 6 zitplaatsen op in een Dockx Service Shop. Daarvoor moet je gelukkig nooit ver gaan. Over onze afhaalpunten dachten we namelijk erg goed na: hun locaties liggen zo dat jij er gemakkelijk geraakt met de fiets, het openbaar vervoer of je wagen. Waar haal jij je huurauto op? Vind jouw dichtstbijzijnde Dockx locatie hier.

Een auto huren met zes zitplaatsen bij Dockx? Daar komen enkele voordelen bij kijken

Wanneer je een wagen met 6 zitplaatsen huurt bij Dockx, trek je zorgeloos de baan op. Naast transparante prijzen bevat je huurcontract namelijk enkele voordelen. Zo zijn we 24/7 - met een glimlach - bereikbaar op onze depannagedienst en de helpdesk. Daarnaast bieden we een digitale schaderegistratie aan: zo zal je nooit verantwoordelijk zijn voor schade die eerder berokkend is. Ontdek wat er exact wél en niet inbegrepen is in je huurprijs op deze pagina.