NIEUW IN DOCKX AUTOVERHUUR: sportwagens, kleine wagens, cabrio’s, monovolumes en berlines

U heeft er ongetwijfeld lang naar uitgekeken, maar vanaf nu kan u de BMW i8 elektrische auto huren bij Dockx Rental. Wie de i8 huurt, zoekt iets speciaals. Een vernieuwend design. Als eerste elektrische auto die de buitengewoon dynamische rijervaring van een sportwagen verenigt met de uiterst lage verbruiks-en CO2 waarden van een kleine auto. Dat maakt sportief rijden met de BMW i8 opwindender dan een traditionele sportwagen. Bewust ecologisch rijden!

Wilt u een praktische en kleine auto huren voor in de stad, dan stelt Dockx u graag de nieuwe reeks stadswagens voor. Als eerste is er de Smart Fortwo. Met deze compacte, zuinige en uiterst wendbare auto bent u onoverwinnelijk in de stad. U kan ook kiezen voor de nieuwe MINI 5-deurs. Dat is genieten van comfort in stijl. Een andere topper in het goedkoper autoverhuur segment is de Opel Astra. Of u kan zich laten verleiden door het geraffineerd silhouet en de elegante lijnen van de Peugeot 108. Het lijstje wordt vervolledigd met de Citroën C3 Picasso en de Opel Mokka. Deze nieuwe kleinere gezinsauto’s bieden ruimte en plaats voor iedereen!

Bij Dockx Rental kan u nu ook de Opel Cascada huren. Hiermee zijn wij alvast klaar voor een warme zomer, u ook? Deze cabrio huren, is zalig cruisen en genieten van rijden met open dak. Absolute topkwaliteit en ongekend rijplezier verzekerd!

U kan ook een berline huren of een monovolume huren bij Dockx. In de categorie van de grote gezinsauto’s verwelkomen wij de BMW 2 en de Opel Zafira. Dat is ruimte, veelzijdigheid en comfort voor het hele gezin. Laat u charmeren door de sublieme rijeigenschappen en het stijlvol design van deze gezinswagens.

Meer nieuws

04 jul 2018

NIEUW: webshop verhuisdozen en verhuismateriaal

Uw verhuisdozen en verhuismateriaal online kopen? Dat kan vanaf nu bij Dockx. Ontdek het uitgebreide gamma op onze nieuwe webshop: www.dockx-boxes.be. Thuislevering of ophalen in een Dockx Afhaalpunt? Kies zelf hoe u de bestelling wilt ontvangen. Bestellen voor 13u, is de volgende werkdag beschikbaar.

02 mei 2017

Dockx Group en Rhenus Office Systems sluiten joint venture

Op 1 april 2017 hebben Dockx Group en Rhenus Office Systems een joint venture afgesloten voor de verdere commercialisering van archiefopslag op de Belgische markt. Deze activiteit zit in de nieuwe vennootschap Dockx Rhenus Archisafe nv. Onder het merk Dockx Rhenus zal de huidige dienstverlening van fysieke archiefopslag verder geprofessionaliseerd worden en zal er in de toekomst ook een gebruiksvriendelijk online platform ontwikkeld worden.