Filters

Verfijn je resultaten

Een motor huren? 

Ervaar het heerlijke gevoel van motorrijden. Het gevoel van vrijheid en de wind in je haren, de opwinding van het scheuren over kronkelende wegen, en het gevoel van verbondenheid met de weg en de omgeving. Bij Dockx Rental huur je niet alleen een motor, maar een ervaring die je niet snel zal vergeten!

Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke off-road rit, een ontspannen cruise langs de kust, of een opwindende tour over de snelwegen, we hebben de perfecte motor voor jou. Maak je keuze uit ons uitgebreid aanbod cruiser, touring, chopper en allroad modellen, allemaal met een vereist rijbewijs A.

Onze motoren zijn beschikbaar van 11 maart tot en met 30 november, zodat je het maximale uit het motorseizoen kan halen. Ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte motor en je te voorzien van alle benodigde informatie om jouw rit veilig en onvergetelijk te maken.

Dus waar wacht je nog op? Huur vandaag nog een van onze motoren en laat het avontuur beginnen! Nog op zoek naar een leuke bestemming om te verkennen met je huur motor van Dockx? We hebben vijf motor routes in België uitgekozen waar je heerlijk kan cruisen. Nog vragen? Je kan ons altijd contacteren, we helpen je graag verder.