NIEUW in NIJVEL: SERVICE SHOP & REGIONAAL DISTRIBUTIECENTRUM

Dockx opent in maart zijn nieuwe Dockx Service Shop in Nijvel.  Particulieren en bedrijven kunnen er terecht voor: autoverhuur, verhuur bestelwagens en een brede waaier aan verhuiswagens en vrachtwagens. Ook de liefhebbers van sportwagens, exclusieve wagens, motoren en oldtimers kunnen er hun favoriet huren.
Voor verhuizers zijn alle verhuisdozen en verhuismaterialen voorhanden.
Het Regionaal Distributiecentrum gaat later in het jaar open en zal over een ruim magazijn beschikken. Ook de diensten thuisleveringen en afhaalpunt worden er uitgebouwd.

Chaussée de Namur 66 – 1400 Nivelles
T: +32 67 88 70 00
nivelles@dockx-rental.be

Meer nieuws

04 jul 2018

NIEUW: webshop verhuisdozen en verhuismateriaal

Uw verhuisdozen en verhuismateriaal online kopen? Dat kan vanaf nu bij Dockx. Ontdek het uitgebreide gamma op onze nieuwe webshop: www.dockx-boxes.be. Thuislevering of ophalen in een Dockx Afhaalpunt? Kies zelf hoe u de bestelling wilt ontvangen. Bestellen voor 13u, is de volgende werkdag beschikbaar.

02 mei 2017

Dockx Group en Rhenus Office Systems sluiten joint venture

Op 1 april 2017 hebben Dockx Group en Rhenus Office Systems een joint venture afgesloten voor de verdere commercialisering van archiefopslag op de Belgische markt. Deze activiteit zit in de nieuwe vennootschap Dockx Rhenus Archisafe nv. Onder het merk Dockx Rhenus zal de huidige dienstverlening van fysieke archiefopslag verder geprofessionaliseerd worden en zal er in de toekomst ook een gebruiksvriendelijk online platform ontwikkeld worden.