NIEUW in NIJVEL: SERVICE SHOP & REGIONAAL DISTRIBUTIECENTRUM

Dockx opent in maart zijn nieuwe Dockx Service Shop in Nijvel.  Particulieren en bedrijven kunnen er terecht voor: autoverhuur, verhuur bestelwagens en een brede waaier aan verhuiswagens en vrachtwagens. Ook de liefhebbers van sportwagens, exclusieve wagens, motoren en oldtimers kunnen er hun favoriet huren.
Voor verhuizers zijn alle verhuisdozen en verhuismaterialen voorhanden.
Het Regionaal Distributiecentrum gaat later in het jaar open en zal over een ruim magazijn beschikken. Ook de diensten thuisleveringen en afhaalpunt worden er uitgebouwd.

Chaussée de Namur 66 – 1400 Nivelles
T: +32 67 88 70 00
nivelles@dockx-rental.be

Meer nieuws

02 mei 2017

Dockx Group en Rhenus Office Systems sluiten joint venture

Op 1 april 2017 hebben Dockx Group en Rhenus Office Systems een joint venture afgesloten voor de verdere commercialisering van archiefopslag op de Belgische markt. Deze activiteit zit in de nieuwe vennootschap Dockx Rhenus Archisafe nv. Onder het merk Dockx Rhenus zal de huidige dienstverlening van fysieke archiefopslag verder geprofessionaliseerd worden en zal er in de toekomst ook een gebruiksvriendelijk online platform ontwikkeld worden.

05 feb 2016

Persinterview met Kanaal Z

Dockx, vooral bekend van de verhuur van camionettes en verhuizers, komt met een nieuwe service. Klanten kunnen grote aankopen in een magazijn van Dockx laten leveren en die daar oppikken. Al dan niet met eigen vervoer. Ikea en Ixina zijn al twee grote namen die met Dockx werken. Tegen 2020 moeten er 18 vestigingen zijn die alle diensten op één locatie aanbieden.