NIEUWE AUTO’S TE HUUR: Porsche Boxster, Mercedes C-klasse, BMW 3GT

Eindelijk, de langverwachte nieuwe Porsche Boxster S Cabrio kunt u nu ook huren bij Dockx Rental. Het was het wachten waard. Door bochten rijden met de wind op uw huid, de Boxster laat u hiervan écht genieten. Een designklassieker. Als krachtige sportwagen met middenmotor, een rasechte roadster. Design en functionaliteit, traditie en innovatie worden hier harmonisch met elkaar gecombineerd. Extreem rijplezier en gevoel van vrijheid.

Huren van een cabrio, huren van een sportwagen of huren van een luxewagen bij Dockx, het lijstje nieuwe huurwagens wordt vervolledigd met de nieuwe Mercedes C -Klasse en de BMW 3GT.

Bij Dockx huur je echt je autovrijheid!

Meer nieuws

04 jul 2018

NIEUW: webshop verhuisdozen en verhuismateriaal

Uw verhuisdozen en verhuismateriaal online kopen? Dat kan vanaf nu bij Dockx. Ontdek het uitgebreide gamma op onze nieuwe webshop: www.dockx-boxes.be. Thuislevering of ophalen in een Dockx Afhaalpunt? Kies zelf hoe u de bestelling wilt ontvangen. Bestellen voor 13u, is de volgende werkdag beschikbaar.

02 mei 2017

Dockx Group en Rhenus Office Systems sluiten joint venture

Op 1 april 2017 hebben Dockx Group en Rhenus Office Systems een joint venture afgesloten voor de verdere commercialisering van archiefopslag op de Belgische markt. Deze activiteit zit in de nieuwe vennootschap Dockx Rhenus Archisafe nv. Onder het merk Dockx Rhenus zal de huidige dienstverlening van fysieke archiefopslag verder geprofessionaliseerd worden en zal er in de toekomst ook een gebruiksvriendelijk online platform ontwikkeld worden.