Nieuwe Dockx Service Shop in Charleroi

Dockx is nu ook aanwezig in Charleroi! Op 5 november 2018 opende de gloednieuwe Dockx Service Shop in Charleroi (Gosselies). Hier kan u terecht voor een ruim assortiment huurvoertuigen. Van compacte wagens, minibussen, motoren, exclusieve wagens en sportwagens tot handige bestel- en verhuiswagens, vrachtwagens en aanhangwagens. Verhuizers helpen we in de shop graag verder met ons breed assortiment verhuisdozen en verhuismateriaal. De Dockx Service Shop doet ook dienst als afhaalpunt voor uw grote en kleine pakketten.
De shop is open van maandag tot en met zaterdag van 7u30 – 12u00 en van 13u00 – 18u30.

Adres: Avenue des États-Unis 7, 6041 Charleroi (Gosselies)
Tel: 0 7 120 04 00
Email: charleroi@dockx.be

Meer nieuws

04 jul 2018

NIEUW: webshop verhuisdozen en verhuismateriaal

Uw verhuisdozen en verhuismateriaal online kopen? Dat kan vanaf nu bij Dockx. Ontdek het uitgebreide gamma op onze nieuwe webshop: www.dockx-boxes.be. Thuislevering of ophalen in een Dockx Afhaalpunt? Kies zelf hoe u de bestelling wilt ontvangen. Bestellen voor 13u, is de volgende werkdag beschikbaar.

02 mei 2017

Dockx Group en Rhenus Office Systems sluiten joint venture

Op 1 april 2017 hebben Dockx Group en Rhenus Office Systems een joint venture afgesloten voor de verdere commercialisering van archiefopslag op de Belgische markt. Deze activiteit zit in de nieuwe vennootschap Dockx Rhenus Archisafe nv. Onder het merk Dockx Rhenus zal de huidige dienstverlening van fysieke archiefopslag verder geprofessionaliseerd worden en zal er in de toekomst ook een gebruiksvriendelijk online platform ontwikkeld worden.