Filters

Verfijn je resultaten

Een exclusieve wagen, sportwagen of oldtimer huren?

Ben je op zoek naar een prachtige trouwauto, een opvallende wagen voor een evenement, een unieke teambuildingsactiviteit voor jouw bedrijf of gewoon een ritje om jezelf te verwennen? We hebben precies wat je zoekt. Ontdek onze exclusieve collectie sportwagens, oldtimers en luxewagens, geselecteerd op basis van schoonheid, unieke eigenschappen en prestaties.

Onze wagens zijn niet alleen indrukwekkend om naar te kijken, maar bieden ook een ongeëvenaarde rijervaring. Wil je een sportwagen huren? Het gevoel van de motor onder de motorkap, de soepele wegligging en de krachtige acceleratie geven je een onvergetelijk gevoel van opwinding en adrenaline. Met onze collectie oldtimers krijg je dan weer de kans om te genieten van de klassieke schoonheid en elegantie van vervlogen tijden. Van de iconische Ford Mustang, tot een prachtige Mercedes of Jaguar. En met onze indrukwekkende collectie exclusieve wagens, waaronder merken zoals Senzati en Audi, zal je je gegarandeerd een klasse apart voelen.

Al onze wagens zijn in topconditie en worden perfect onderhouden en gecontroleerd, zodat je kan genieten van een veilige en comfortabele rit. Onze medewerkers staan, met hun expertise en ervaring, klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte wagen voor jouw gelegenheid. Dus waar wacht je nog op? Maak van je volgende rit een onvergetelijke ervaring en huur vandaag nog een van onze exclusieve wagens, sportwagens of oldtimers.

Op zoek naar het perfecte trouwvervoer? Kies in vijf stappen de juiste oldtimer voor jullie huwelijk dankzij het handige stappenplan dat we hebben opgesteld.