Filters

Verfijn je resultaten

Een rolstoelwagen huren? 

Plan je een daguitstap of vakantie met één of meerdere personen die gebruik maken van een rolstoel maar heb je niet de juiste auto om je passagiers te vervoeren? Onze aangepaste rolstoelwagens zijn speciaal ontworpen om personen in een rolstoel comfortabel en veilig te vervoeren. Je kan kiezen uit een klein model, met plaats voor 1 rolstoelgebruiker en 5 personen (Mobility Van) en een groot model waarin je tot 4 personen met een rolstoel kan vervoeren (Mobility Van XL).

De rolstoelwagens zijn uitgerust met alle benodigde voorzieningen om het reizen zo aangenaam mogelijk te maken voor zowel de passagiers als de bestuurder. Het ruime interieur en de verstelbare stoelen zorgen voor een optimaal comfort en de veiligheidsgordels en speciale bevestigingen zorgen ervoor dat de rolstoel stevig op zijn plaats blijft tijdens het rijden.

Of je nu een zorgbedrijf bent dat op zoek is naar een betrouwbare verhuurpartner of een particuliere klant die op zoek is naar een geschikte rolstoelwagen, bij Dockx Rental ben je aan het juiste adres. Reserveer vandaag nog je rolstoelwagen of contacteer ons voor meer informatie. We helpen je graag zodat jij zorgeloos kan genieten van jouw autoverhuur.