Ceremoniewagen huren

Je wilt je trouwfeest, gouden bruiloft, gala of feest dat tikkeltje extra geven? Je wilt voor je huwelijk of het jubileum van je ouders geen doordeweekse wagen gebruiken? Met de huur van een ceremoniewagen zorg je voor vervoer in stijl én maak je die onvergetelijke dag nog specialer. Een ceremoniewagen huren is mogelijk met of zonder chauffeur. Contacteer ons voor meer informatie of voor een offerte op maat.

Stuk voor stuk toppers

Bij Dockx Rental hebben we ceremoniewagens voor elke gelegenheid en smaak. Elke auto uit ons assortiment is een topper, daarvoor staan we garant. Een buitengewone oldtimer, een volledig uitgeruste luxewagen, een razendsnelle sportwagen of een plezierige cabrio. De keuze is aan jou. 

Ons aanbod
Ceremoniewagen huren Dockx Rental

Tot in de perfectie 

Dockx Rental zorgt voor een perfecte dag. We leveren je voertuig altijd stipt en op de juiste plaats. Netjes opgeblonken. Huur je een auto met chauffeur? Verwacht je dan aan een professional mét protocolkennis – netjes in kostuum. 
 

Interieur Dockx oldtimer

All-in formules

We zorgen, naast de verhuur van ceremoniewagens, ook voor het vervoer van je genodigden. We bieden een ruime waaier aan mogelijkheden met alle diensten op maat. Van een selectie stijlvolle minibussen, luxe berlines tot een autocar voor 50 personen om de genodigden veilig en stijlvol te vervoeren. 

Neem contact op
Dockx trouwvervoer in stijlvolle minibussen en luxe berlines

Vijf tips om jullie perfecte trouwvervoer te kiezen

Dat je vervoer in stijl moet gebeuren, daar twijfelt niemand over, maar hoe kies je nu de perfecte oldtimer voor je huwelijk? Ga je voor iets elegant of robuust? Een ceremoniewagen met chauffeur of zonder? Hoe je best kan kiezen, lees je hier.

Lees de vijf handige tips