Personenwagen huren voor zes personen?

Ontdek ons aanbod minibussen met 6 zitplaatsen. Perfect voor zowel een onvergetelijke roadtrip naar de zon, als voor zakelijke doelen zoals een zakentrip of shuttledienst. Maak jouw keuze, vul je aanvraag online in en vertrek zonder zorgen. Heb je nog vragen? Aarzel niet en contacteer ons.

Zoek wagens

Ontdek al onze wagens voor 6 personen

Lees meer overZoek wagens
Personenwagen huren zes personen

Er is een afhaalpunt voor jouw auto met zes zitplaatsen bij jou in de buurt

Haal jouw personenwagen met 6 zitplaatsen op in een Dockx Service Shop bij jou in de buurt. Al onze locaties zijn strategisch geplaatst over heel het land. Zo kan jij je gehuurde wagen probleemloos ophalen met de fiets, het openbaar vervoer of je persoonlijke wagen. Bekijk hier welke locatie het gemakkelijkst te bereiken is voor jou.  

Welke extra voordelen zijn inbegrepen in mijn tarief wanneer ik een wagen voor zes personen huur?

Bij Dockx zijn er enkele fijne voordelen inbegrepen in de transparante huurprijs. We zijn erg trots op onze klantenservice. Zo kan je ons 24/7 bereiken op de helpdesk en depannagedienst: handig, niet? Ook onze digitale schaderegistratie is een troef: daardoor vermijden we onnodige discussies achteraf. Benieuwd naar wat er nog inbegrepen is in je huurcontract? Je vindt het hier terug.