Verhuiswagen met laadklep huren?

Een zware verplaatsing gepland zoals een levering of een verhuis? Dan komt een verhuiswagen met laadklep vast van pas. Dockx Rental heeft een kwalitatief aanbod verhuiswagens met krachtige laadklep. Dat bespaart je heel wat tijd én fysieke inspanningen. Bekijk alle voertuigen met laadklep op deze pagina en reserveer eenvoudig online of via de app. Toch nog vragen? Geen probleem. Neem gerust contact op met ons.

Zoek wagens

Ontdek al onze verhuiswagens met een laadklep

Lees meer overZoek wagens
Verhuiswagen met laadklep huren

Eenvoudig je verhuiswagen met laadklep reserveren en ophalen via de Dockx app

Voor optimaal gemak reserveer je jouw verhuiswagen met laadklep via de Dockx app (Download voor Android / Apple). In de app kies je jouw gewenst voertuig, huurtermijn en afhaalpunt. Van zodra de huurtermijn ingaat, ontgrendel je de verhuiswagen met een digitale sleutel. Dat kan je helemaal zelf, zonder inmenging van een Dockx medewerker. De sleutel ligt in jouw handen.

Let op: momenteel is voor verhuiswagens met laadklep enkel de Easy Box te huren via de app.

Zorgeloos transport met je verhuiswagen met laadklep

Trek bij elk transport zorgeloos de baan op. Want wanneer je een verhuiswagen met laadklep huurt bij Dockx Rental zijn we 24/7 bereikbaar via onze helpdesk en depannagedienst. Daarnaast bieden we een digitale schaderegistratie aan; zo is er geen ruimte voor onnodige discussies. Benieuwd naar wat er nog inbegrepen is in je huurprijs? Op deze pagina staat het precies beschreven.