Verhuiswagen huren met rijbewijs C?

Op zoek naar een verhuiswagen die je kunt huren met rijbewijs C? Geen probleem. Bij Dockx Rental vind je een uitgebreid huuraanbod aan verhuiswagens. Op deze pagina vind je welk voertuig het meest bij jouw persoonlijke situatie past. Reserveer jouw keuze online en vertrek zonder zorgen. Zit je alsnog met vragen? Aarzel niet en neem contact op met ons.

Zoek wagens

Ontdek al onze verhuiswagens voor rijbewijs C

Lees meer overZoek wagens
Verhuiswagen met rijbewijs B

Jouw verhuiswagen haal je gemakkelijk op bij jou in de buurt

De verhuiswagen die jij huurt haal je op in een Dockx Service Shop of Dockx Pick-up Point in jouw omgeving. Er zijn strategisch geplaatste Dockx locaties verspreid over heel het land. Zo kan jij je gehuurde verhuiswagen probleemloos ophalen met de fiets, het openbaar vervoer of met de wagen. Bekijk hier welke locatie jou het best uitkomt.  

Waar kan je allemaal op rekenen tijdens je huurperiode?

Ga zorgeloos de baan op met je verhuiswagen. We staan namelijk dag en nacht voor je klaar wanneer dat nodig zou zijn; onze helpdesk en depannagedienst is 24/7 bereikbaar. Ook de digitale schaderegistratie voor en na een huurperiode zorgt voor een eerlijk verloop. Ontdek hier wat precies wel en niet inbegrepen is in jouw huurprijs.