Voertuig huren voor negen personen?

Ontdek ons aanbod minibussen met 9 zitplaatsen. Perfect voor zowel een onvergetelijke roadtrip naar de zon, als voor zakelijke doelen zoals een zakentrip of shuttledienst. Maak jouw keuze, vul je aanvraag online in en vertrek zonder zorgen. Heb je nog vragen? Aarzel niet en contacteer ons.

Zoek wagens

Ontdek al onze wagens voor 9 personen

Lees meer overZoek wagens
Voertuig huren negen personen

Haal je auto met negen zitplaatsen op bij jou in de buurt

Waar haal jij jouw personenwagen met 9 zitplaatsen op? Wellicht niet al te ver van bij jou thuis. Onze Dockx Service Shops zijn verspreid over heel België. Je bereikt ze met de fiets, het openbaar vervoer of met de wagen. Vind hier welke locatie het dichtst bij jou is. 

Een auto huren met negen zitplaatsen bij Dockx? Daar komen enkele voordelen bij kijken

Wanneer je een wagen met 9 zitplaatsen huurt bij Dockx, trek je zorgeloos de baan op. Naast transparante prijzen bevat je huurcontract namelijk enkele voordelen. Zo zijn we 24/7 - met een glimlach - bereikbaar op onze depannagedienst en de helpdesk. Daarnaast bieden we een digitale schaderegistratie aan: zo zal je nooit verantwoordelijk zijn voor schade die eerder berokkend is. Ontdek wat er exact wél en niet inbegrepen is in je huurprijs op deze pagina.