Voertuig huren voor vier personen?

Wens je een auto te huren met 4 zitplaatsen? Dan ben je op de juiste plaats. Scroll door ons uitgebreid aanbod personenwagens met vier plaatsen en maak je keuze. Duid de gewenste huurperiode en afhaallocatie aan en reserveer online. Dan zorgen wij ervoor dat de wagen piekfijn in orde is wanneer jij vertrekt. Nog vragen over jouw huurwagen met 4 plaatsen? Neem dan contact op met ons.

Zoek wagens

Ontdek al onze wagens voor 4 personen

Lees meer overZoek wagens
Voertuig huren vier personen

Er is een afhaalpunt voor jouw auto met vier zitplaatsen bij jou in de buurt

Haal jouw personenwagen met 4 zitplaatsen op in een Dockx Service Shop bij jou in de buurt. Al onze locaties zijn strategisch geplaatst over heel het land. Zo kan jij je gehuurde wagen probleemloos ophalen met de fiets, het openbaar vervoer of je persoonlijke wagen. Bekijk hier welke locatie het gemakkelijkst te bereiken is voor jou.  

Een auto huren met vier zitplaatsen bij Dockx? Daar komen enkele voordelen bij kijken

Wanneer je een wagen met 4 zitplaatsen huurt bij Dockx, trek je zorgeloos de baan op. Naast transparante prijzen bevat je huurcontract namelijk enkele voordelen. Zo zijn we 24/7 - met een glimlach - bereikbaar op onze depannagedienst en de helpdesk. Daarnaast bieden we een digitale schaderegistratie aan: zo zal je nooit verantwoordelijk zijn voor schade die eerder berokkend is. Ontdek wat er exact wél en niet inbegrepen is in je huurprijs op deze pagina.